kako vam se čini?

Kažu da nikad nije bio privlačniji! Kejt Midlton odobrila novi imidž princa Vilijama, a ženama se prilično dopada

Iako članovi kraljevske porodice nisu skloni eksperimentisanju, princ Vilijam odlučio se na sitnu, ali bitnu promenu izgleda.

Princ Vilijam odlučio je da pusti bradufoto: Chris Jackson / Avalon / Profimedia

Princ Vilijam je većinu ovog leta iskoristio za preko potreban odmor i opuštanje sa svojom porodicom, suprugom Kejt Midlton i njihovo troje dece. Ovih dana je imao neprijatan susret sa bratom Harijem,  kog je odlučio da potpuno ignoriše na sahrani njihovog teče, lorda Roberta Felouza.

 

Braća nisu komunicirala, a Hari je brzo nakon toga napustio Englesku. Vilijam se par dana kasnije našao u važnom video-snimku, tokom kog je Kejt otkrila da su njeni ciklusi preventivne hemioterapije završeni.

 

Na zvaničnim profilima princa i princeze od Velsa na društvenim mrežama podeljena je kompilacija snimaka koja prati emotivnu ispovest buduće kraljice Britanije o borbi za život i zdravlje, a Kejt je istakla da "s olakšanjem može da kaže da je njena hemioterapija završena".

 


Proteklih devet meseci bilo je neverovatno teško za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promeniti u trenu i morali smo da pronađemo način da plovimo olujnim vodama i nepoznatim putem – objasnila je Kejt Midlton.

 

Upravo je Kejt morala da odobri promenu Vilijamovog imidža, a u poslednje vreme ga viđamo nešto drukčijeg nego inače!

 

FOTO: Chris Jackson / Avalon / Profimedia
FOTO: GEOFF CADDICK / Avalon / Profimedia
FOTO: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
FOTO: Instagram / princeandprincessofwales
FOTO: Instagram / princeandprincessofwales
FOTO: Instagram / princeandprincessofwales

 

Nakon što je leto proveo u Anmer holu, odlučio je i da brijač ostavi po strani i pusti bradu. Najpre smo ga videli s bratom u snimku gde se sa suprugom zahvalio britanskim olimpijcima, a ispostavilo se da je rešio da taj imidž i održava. Njegovo najnovije pojavljivanje u Velsu je to i potvrdilo, a obožavateljke kojima se brada dopada odlučile su da se fotografišu s njim za uspomenu.

 

Princ Vilijam na fotografisanju s obožavateljkamafoto: Chris Jackson / Avalon / Profimedia

 Zaista je privlačan,— Izgleda odlično,— Eto šta brada uradi od čoveka — samo su neki od komentara na račun princa od Velsa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU