nešto drugačije

Kako se Kejt Midlton oblači kad nije na dužnosti? Privatni snimci kraljevske porodice otkrili lični stil princeze

0

Supruga princa Vilijama saopštila je juče da je njena preventivna hemioterapija završena, u emotivnom snimku kojim je pokazala svakodnevni život svoje porodice.

Kejt Midlton na Pozdravu bojama, prilikom svog prvog zvaničnog pojavljivanja u 2024.
Kejt Midlton na Pozdravu bojama, prilikom svog prvog zvaničnog pojavljivanja u 2024.foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, saopštila je juče da je njena "preventivna hemioterapija" konačno završena, nakon paklenih devet meseci kroz koje je prošla njena porodica.


Na zvaničnim profilima princa i princeze od Velsa na društvenim mrežama podeljena je kompilacija snimaka koja prati emotivnu ispovest buduće kraljice Britanije o njenoj borbi za život i zdravlje, a Kejt je istakla da "s olakšanjem može da kaže da je njena hemioterapija završena".


Proteklih devet meseci bilo je neverovatno teško za nas kao porodicu. Život kakav poznajete može se promeniti u trenu i morali smo da pronađemo način da plovimo olujnim vodama i nepoznatim putem – objasnila je Kejt Midlton.

 


Na snimcima vidimo princa Vilijama, Kejt Midlton i njihovu decu princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luija kao običnu porodicu koja uživa u šetnji prirodom, druženju, igri i sportu, u svakodnevnim situacijama u kojima inače nemamo priliku da ih gledamo.


Iako je jasno da ovi snimci nisu nastali spontano već iza njih stoje i planiranje i ozbiljna produkcija, oni daju priliku da zavirimo u nešto opušteniji život i stil kraljevske porodice.

Kejt je na njima nosila dve haljine: klasičnu svetloplavu košulju-haljinu i jedan interesantan boho model. U pitanju su modeli koji se definitivno oslanjaju na uobičajen stil princeze od Velsa, ali su daleko ležerniji od odeće kakvu ona nosi prilikom obavljanja zvaničnih kraljevskih dužnosti.

1 / 9 Foto: The Prince and Princess of Wales, Youtube Printscreen

Na modnim portalima dan nakon saopštenja posebno se ističe bela kreacija brenda Veronica Beard nazvana Castella, koju proizviđač nativa "uzvišenim pogledom na boho odevanje".

 

Kejt Midlton emotivnim snimkom podelila da je završila hemioterapiju.
Kejt Midlton emotivnim snimkom podelila da je završila hemioterapiju.foto: The Prince and Princess of Wales, Youtube Printscreen

Reč je o haljini opuštenog kroja i midi dužine s efektnim printom koji kombinuje cvetove i pruge. Tu su i lagani blouson rukav i upečatljiva crno-bela kombinacija boja.

 


Puna cena ove haljine je iznosila 698 evra, a trenutno je na sniženju, pa je moguće nabaviti je po ceni od 349 evra.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker