nećete verovati

Kad ne nosi štikle, gaji kokoške i okopava mladi luk: Dejvid Bekam otkrio detalje iz života Viktorije i naljutio je

Nakon videa svi kažu da se nekadašnji fudbaler mnogo promenio 

DEJVID BEKAM POKAZAO DVORIŠTE, BAŠTU, KOKOŠKE I SVE IZNENADIO foto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam nedavno je objavioa jedan video iz vile u kojoj živi sa svojom porodicom, koja vredni 12 miliona funti. Nakon toga je usledilo izvinjenje, jer je, kako kaže, otkrio nepoznate detalje iz porodičnog života uprkos tome što mu je supruga Viktorija signalizirala da to ne čini.


Nakon što je video pregledao veliki broj ljudi bilo je jasno - fudbaler se baš promenio, što je priznao i on sam. 

 

U videu koji je objavljen u subotu može se videti bašta Dejvida Bekama, a potom on govori o pilićima koje gaji tu i povrću, među kojima mu je kelj omiljeno.

U razmeni šala preko Instagrama, Dejvid je drsko prozvao svoju suprugu Viktoriju, napisavši:

 

- Moj kelj dobro napreduje. Moji prijatelji kažu da sam se promenio i jesam. Moja žena je rekla da skratim video,ali je očigledno da nisam, ne slušam je, žao mi je.

 

Dejvid je takođe podelio video koji je pokazao da cveće koje se nalazi u njihovoj kući je zapravo cveće koje sami gaje u svojoj bašti.

- Moj sadržaj su nekada bili motori i kampovanje, sada su to kelj, med i cveće za kuću - rekao je Dejvid, a Viktorija je uz smešne emojlije ostavila svoj komentar:

 

- Ko je ovaj čovek?!? Vrati mi mog muža.

 

Njihova šala se nastavila, a bivši kapiten Engleske je zatim na storiju objavio sliku svojih stabala jabuke prekrivenih mrežama koje su ih štitile od ptica. Potom je sliku postavio po drugi put, sa novim natpisom koji je glasio:

 

- Moja žena je upravo vikala i rekla je da su mreže bile njena ideja i da sam ja samo preuzeo sve zasluge.

Viktorija je odgovorila tako što je ponovo podelila objavu na sopstveni nalog, šaleći se:

 

- Trebalo mu je samo dve godine da postavi mreže iznad krošnji, a sada pravi svež sok od jabuke.

 

Dejvid je takođe pokazao i svoju baštu, impresivan staklenik dizajniran da pomogne u uzgoju još veće povrća. Tu je bio i drveni kokošinjac i uredan red mladog luka ispred voćnjaka šljive.

 

Obilazak je završen sa impresivnim biljkama kelja i crvenog kupusa.

VIKTORIJA I DEJVID IZA ZATVORENIH VRATA ŽIVE JEDAN DRUGAČIJI ŽIVOTfoto: EPA-EFE/Julio Munoz

- Imamo puno krompira. Danas ću praviti čips - rekao je Bekam pratiocima.

 

Očigledno veoma opušten u životu na selu, Dejvid je nosio svoju prepoznatljivu ravnu kapu i kariranu košulju za jutarnje obilaske.

 

Par je kupio seosku kuću 2016. godine i dovršio je opsežno renoviranje. Pored prostranog vrta, dom Bekamovih ima i saunu, mali bazen, ograđenu baštu, fudbalski teren, teretanu, bazen, deo za roštilj od 50.000 funti i jezero koje je napravio čovek koje je koštalo 200.000 funti.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Na kojoj plaži blizu Srbije letuju Bekamovi i Stalone?