svi su srećni zbog njih

"Tačno su znali šta rade!" Meril Strip se zaljubila u 8. deceniji, a s novim dečkom je na svoj način potvrdila glasine

Nakon višemesečnih nagađanja o tome da je holivudska diva u vezi s kolegom i njegovih negiranja, Meril Strip i on su na simpatičan način odlučili da prestanu da kriju ljubav.

Meril Strip na Kanskom festivalu 2024, kada je dobila nagradu za životno delofoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Holivudska legenda Meril Strip (75) poznata je po svojim filmskim ulogama, ali nedavno se pojavila i u jednoj seriji, i to ultrauspešnom ostvarenju "Samo ubistva u zgradi" (Only Murders in the Building).


Kako se pisalo početkom godine, ona se prilikom snimanja zaljubila u Martina Šorta (74), svog višedecenijskog prijatelja, što su oni mesecima negirali. Ipak, na premijeri četvrte sezone serije, pojavili su se držeći se za ruke, a mediji pišu da nema sumnje da su oni par.


Za Meril je nova ljubav došla u neočekivanom trenutku – ne samo što je imala sreću da pronađe sreću u ljubavi u osmoj deceniji nego se to dogodilo nakon kraha braka s Donom Gamerom.

 

Meril Strip i Martin Šort na premijeri četvrte sezone serije "Samo ubistva u zgradi" foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Iako Martin Šort uporno insistira na tome da su Meril Strip i on samo prijatelji, izvor blizak paru za Closer kaže da su glumci zajedno i da je njihovo javno pokazivanje nežnosti na premijeri četvrte sezone serije "Samo ubistva u zgradi" bilo suptilan način da potvrde glasine.


Tačno su znali šta rade kad su se pojavili držeći se za ruke – kaže insajder. – To je bio njihov način da svima kažu da u njihovom odnosu postoji nešto mnogo više, da su zaljubljeni.

 


I Martin Šort i Meril Strip prošli su kroz bolan kraj dugih brakova.

 

Glumac je 2010. izgubio suprugu Nensi Dolman, s kojom je živeo 30 godina, nakon što je ona preminula od raka, dok je krajem prošle godine otkriveno da je brak Meril Strip koji je trajao četiri i po decenije završen još šest godina ranije. Ona je to krila i nikada nije komentarisala navode da više nije sa svojim suprugom i ocem tri njene dece, a navodno se oni nisu zvanično razveli.


Budući da su sva njihova deca odrasla – Martin je otac troje dece, a Meril Strip ima tri ćerke i sina, ništa ih ne sprečava da uživaju u romansi.

 

Meril Strip i Martin Šort u seriji "Samo ubistva u zgradi" foto: Hulu / Everett / Profimedia

Svi su tako srećni zbog njih i oduševljeni su što ih vide nasmejane – kaže osoba bliska glumcima. – Oni su tako sjajan par.

 

BONUS VIDEO

Napustio Holivud zbog karijere u Srbiji