divan par

Znate li ko je drugi suprug Branke Nevistić? Putuju svetom, retko su pred kamerama, ali vole se kao retko koji par

U Plavoj dvorani Sava centra na baletskom spektaklu pojavila se Branka Nevistić, zagrljena sa svojim suprugom, s kojim deli prelepu ljubavnu priču.

Branka Nevistić Grujić i njen suprug Branislav Grujićfoto: M.M./ATAImages

Nekadašnja voditeljka Branka Nevistić Grujić bila je jedno od omiljenih televizijskih lica, a danas je retko možemo videti u javnosti. Ipak, razlog zavto jeste njena porodična idila, a reflektore je zamenila mirnijim životom.

 

Branka je važila za jednu od najlepših voditeljki, a prvi put se pred malim ekranima pojavila na BK televiziji pre gotovo dve decenije.

 

Čak i dok je bila čuveno TV lice, Branka nije često o svom privatnom životu govorila u javnosti. Ipak, ono što se zna jeste da je bila u ljubavi s Momčilom Lavrnićem, košarkašem, s kojim je dobila sina Luku, a koji se posle oženio našom poznatom pevačicom Anom Stanić.

 

Nakon kraha te ljubavi, Branka je upoznala ljubav svog života.

 

2014. godine Branka je uplovila u brak sa poznatim biznismenom Branislavom Grujićem, s kojim od tada uživa u skladnom braku i ljubavi.

Branka se pre 10 godina u Veneciji udala za biznismena na bajkovitom slavlju i nikada nije krila koliko je srećna.

 

Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim — rekla je Branka za domaće medije svojevremeno.

 

Par se ne viđa toliko često u javnosti, a sada su se pojavili zajedno u obnovljenoj Plavoj dvorani Sava centra, na baletskom spektaklu Raspućin u sklopu festivala OPERA & BALLET NIGHTS.

 

FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: instagram/Branka Nevistić
FOTO: Damir Dervišagić
FOTO: ATA Images
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ko je Branislav Grujić?

 

Brankin suprug je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje i u Srbiji, Rusiji, Švajcarskoj, Italiji i Belgiji. Pored toga, među vlasnicima je još pet preduzeća, navodili su mediji.

 

Ovaj par uživa u putovanjima, pa Brankin profil na društvenim mrežama obiluje fotografijama sa egzotičnih destinacija širom sveta koje je posetila sa svojim suprugom.

 

Branka i Branislav, inače, žive u u prelepoj kući u elitnom delu prestonice.

 

Nekadašnja voditeljka je jednom prilikom otkrila i kako izgleda zajednički život sa njenim izabranikom.

 

Blage je naravi i zato je uvek sve po njegovom — rekla je Branka pre nekoliko godina.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Voditeljka iz Ljubljane otkriva detalje sa Borinog poslednjeg koncerta