prelepa

Za najbolji provod izabrala je najlepše društvo: Ćerka Milene Vasić izrasla u zavodnicu zbog koje uzdušu Beograđani

Iako su joj roditelji veoma popularni lepa Lana se ne pojavljuje često s njima u javnosti 

ĆERKA MILENE VASIĆ IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU foto: Antonio Ahel/ATAImages

Beograd je sinoć bio mesto na kom su se okupile brojne poznate ličnosti, koje su u svojim najboljim izdanjima prodefilovale crvenim tepihom na ceremoniji otvaranja plave sale renoviranog Sava centra.

 

Na njemu su se našli glumci, pevači, političari, a veliku pažnju privukla je glumica Milena Vasić koja je na ovaj važan događaj stigla sa svojim suprugom Jugom Radivojevićem, a iznenađenje večeri bila je njena ćerka iz prvog braka Lana.

 

Iako joj je majka veoma popularna Lana se trudi da zadrži svoju privatnost što je to više moguće, pa su retke prilike kada u javnosti, na ovako velikim i važnim događajima pojavljuje sa njom

Ipak, sada je napravila izuzetak i slobodno se može reći da je sve oduševila. Mnogi je dugo nisu videli, pa je njena lepota privukla mnogo pažnje.

ĆERKA MILENE VASIĆ UKRALA ŠOU MAMI foto: F.S./ATAImages

Prelep plave oči, izuzetna lepota i prirodan izgled su zaštitni znak lepe Lane, a mnogi kažu da je sve najbolje osobine nasledila od svoje majke. 

 

Podsećanja radi, Milena je ćerku i sina, Lanu i Nikolu, dobila u prvom braku, a 2015. je dobila sina Lava sa rediteljem Jugom Radivojevićem. Jug sa druge strane iz prvog braka ima sina Vuka, a svi zajedno čine skladnu, veliku porodicu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Za koga navija Jug Radivojević?