ultimativna inspiracija

Roze je ponovo u modi: 3 jesenja autfita iz modne knjige Tamare Kalinić stoje neodoljivo i prava su oda ženstvenosti!

Tamara Kalinić pokazala je na koji način je najbolje nositi različite nijanse roze.

Slavna Srpkinja modna je muza ženama širom svetafoto: tamara/instagram

Roze boja bila je apsolutni modni hit tokom 2000-ih, a kao i mnogi zaboravljeni trendovi čini se da se vraća u punom sjaju u predstojećoj sezoni.

 

Pored bordo nijanse o kojoj smo već pisali, roze boja u svim varijantama biće kruna ženstvenosti i ultimativni pečat svakog jesenjeg stajlinga.

 

Mnoge poznate trendseterke već uveliko pripremaju i nose svoje rozikaste komade, a mi vam predstavljamo 3 autfita Tamare Kalinić kao neprikosnoveni modni vodič za najlepša "pretty in pink" izdanja.

 

1. Pariški šik za svaki dan

 

Stajling Tamare Kalinić za svaki dan prava je inspiracijafoto: Instagram / Tamara Kalinić

Mini suknjica u beloj boji i istobojni set torbice i baletanki luksuznog brenda Prada savršena su neutralna podloga za isticanje jednog upečatljivog pink komada. Džemper u zemljanoj nijansi stvara savršeni kontrast sa sve popularnijim oversajz sakoom u jarkoj prljavoroze nijansi koji je u ovoj kombinaciji pravi statement piece.

 

2. Ultimativni party look

 

Ovaj look savršen je za neke formalnije prilikefoto: Instagram / Tamara Kalinić

Obična bela košulja komad je odeće koji bi svaka dama trebalo da ima u svom garderoberu. Lako ju je kombinovati i ide uz sve, a ova Tamarina kombinacija zaista je nešto posebno; košulja sa kravatom dobila je potpuno drugi šmek zahvaljujući šljokičavoj roze haljini na tregere. Ovaj barbie look lepa Srpkinja upotpunila je elegantnom Valentino tašnicom i salonkama u odgovarajućim nežnim nijansama pink boje. Ovakav izgled nepogrešiv je odabir za bilo koju vrstu zabave i ostavlja utisak razigrane i moćne žene.

 

3. Bezvremenska elegancija u duhu Koko Šanel

 

Ovaj stajling savršeno odgovara i poslovnim i opuštenim varijantamafoto: Instagram / Tamara Kalinić

Za nešto hladnije dane dublje jeseni autfit koji podjednako odgovara boravku u kancelariji i sedenju u omiljenom gradskom kafiću sastavlja se lako i potrebna su vam samo 2 jednostavna komada. Najobičnije crne pantalone ležernog kroja idealan su par sa bezvremenskim blejzerom dizajna karakterističnog za modnu kuću Šanel. Minimalistički i efektan, ovaj look simbol je za "tihi luksuz" i svakoj dami pristaje kao saliven.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!