nekad i sad

Kako je nekada izgledala Mirjana Karanović? Slavna glumica danas ima 67 godina, a oduvek je bila prirodna lepotica

Jednu od najvećih diva srpskog glumišta oduvek su krasili prirodni talenat i lepota.

Mirjana Karanović jedna je od najlegendarnijih domaćih glumicafoto: Zorana Mandic/ATAImages

Glumica Mirjana Karanović jedna je od najslavnijih dama na domaćoj javnoj sceni, na kojoj već decenijama pleni svojim izvanrednim talentom i vanvremenskom lepotom.

 

Osim jedinstvene pojave, višestruko nagrađivanu zvezdu filma "Petrijin venac" od ostalih koleginica izdvaja specifična energija i vedar duh kojim zrači gde god da se pojavi.

 

Filmsko-pozorišna diva danas ima 67 godina i u formi je na kakvoj bi joj pozavidele mnoge dvadesetogodišnjakinje; a da li znate kako je ona izgledala u mlađim danima?

 

Na opštu radost svojih fanova glumica je izuzetno aktivna na društvenim mrežama, te tako neretko podeli neku fotku sa putovanja, snimanja, ali i iz mladosti.

 

Zahvaljujući ovim objavama, možemo videti koliko aktivan život Mirjana vodi – zahvaljujući redovnim treninzima i pažljivom ophođenju prema sopstvenom telu i duhu, Karanovićeva prosto blista!

 

Da ju je i u mladosti krasila prirodna lepota jasno se vidi iz arhivskih fotografija, poput ove koju je uslikao Aleksandar Dolgij pre nešto više od 30 godina:

 

Još jedna crno-bela fotografija iz 1987. godine nastala u Boru prikazuje Mirjanu u zagrljaju kolege Svetozara Cvetkovića na setu filma "Na putu za Katangu" u kom je glumila kafansku pevačicu.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Mirjana Karanović nakon dodele nagrade za životno delo