jednostavno neodoljive!

Kombinovala ih je maestralno! Ove farmerke Jovane Pajić dizajneri uporno odbacuju, ali devojke ih se ne odriču

Toliko je model koji je popularna pevačica ponela omiljen među ženama da su i kreatori digli ruke od pokušaja da ih oteraju u istoriju i biće među vodećim trendovima tokom jeseni i zime 2024!

Jovana Pajić vratila se ovog leta na scenu u velikom stilufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Iz sezone u sezonu modni stručnjaci, stilisti i zaljubljenici u modu ponavljaju isto – nastupa era širokih modela i skinny farmerkama je odzvonilo.

 

Uzalud, jer ženama ne pada na pamet da pošalju ovaj model u istoriju!


Jedna od njih je i popularna pevačica Jovana Pajić, koja je ovog leta zabeležila jedan od najvećih letnjih hitova, pesmu "Ludilo moje", a nedavno je pokazala svoj način da kombinuje vanvremenske teksas pantalone.

Jovana je na Instagramu podelila fotogafije za koje je pozirala u svetlim skinny farmerkama, varijanti s podvrnutim nogavicama i dubljim strukom. Ponela ih je u spoju s običnom majicom benda Guns'n'Roses i crvenim salonkama špicastog vrha, a efekat je fantastičan!

 


Modni znalci posustaju pred skinny farmerkama


Nakon što su godinama pokušavali da ih oteraju u modnu prošlost jer je reč o modelu koji lako može da istakne svaki višak na nogama, zadnjici i kukovima, i dizajneri su poklekli i vraćaju ove godine skinny džins.


Na revijama na kojima su tokom Nedelje mode u Parizu prikazane kolekcije za jesen i zimu 2024. imali smo priliku da vidimo više varijanti potpuno pripijenih farmerki, pa su ih prikazali Balenciaga, Miu Miu i još nekoliko modnih kuća.

 

Skinny farmerke brenda Balenciaga u kolekciji za jesen i zimu 2024.foto: Courtesy of BALENCIAGA / ShowBit / Profimedia

Kako za Vogue ističe Pejdž Adams-Geler, kreativna direktorka lifestyle brenda PAIGE, u slučaju skinny farmerki je najvažnije da budemo zadovoljni time kako izgleda zadnjica. Pri tome, naglašava, treba obratiti pažnju na zadnje džepove.


Moraju da budu odgovarajuće veličine i uglova da bi zadnjica izgledala dobro – kaže ona i dodaje da je važno pripaziti kako gornji deo izgleda dok sedimo. – Struk treba da ostane na istom mestu kao kad stojite.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima