za ne poverovati

Muž ju je "šutnuo" nakon 18 godina braka: Slavna glumica sada otkriva kako se ona i sin jedinac zaista osećaju

Ova vest dolazi samo 3 nedelje nakon što je glumica na Instagramu objavila romantičnu posvetu svom suprugu.

Svlana glumica kaže da ju je muž "šutnuo" nakon 18 godina brakafoto: Youtube/printscreen

Martin Mekačen (48) danas je na svom Instagram profilu podelila vest o razvodu od supruga Džeka Mekačena.

 

Najpoznatija po ulozi u filmu "U stvari, ljubav" glumica je 18 godina uživala u skladnoj ljubavi sa suprugom na čije insistiranje su sada zvanično stavili tačku na svoj brak.

 

Par se nakon 5 godina zabavljanja venčao 2012. godine na jezeru Komo, a zajedno imaju jedno dete, sina Rafertija.

Glumičini fanovi ostali su u čudu kada je objavu o razvodu Mekačenova podelila samo nekoliko nedelja nakon što je suprugu javno uputila romantičnu čestitku povodom rođendana.

 

Kako Martin kaže, razvod braka inicirao je upravo Džek i ona je odlučila da poštuje njegovu odluku.

 

– Posle mnogo razmišljanja i razmatranja, Džek je odlučio da je najbolje da se razdvojimo posle 18 godina provedenih zajedno i ja prihvatam njegovu odluku – započela je Martin svoje izlaganje.

 

Vest o razvodu glumica je objavila putem Instagram pričefoto: Instagram / martinemccutcheon

– Oboje smo veoma blagosloveni i zahvalni na našem prelepom, 9-godišnjem sinu Rafertiju, čija su sreća i blagostanje uvek bili, i biće naš prioritet broj 1 – nastavila je ona.

 

Iako joj je iznenadna odluka supruga o razvodu teško pala, Martin kaže da je to bilo neizbežno i samo pitanje vremena.

 

– Iako je ova odluka evoluirala tokom određenog vremenskog perioda, mi još uvek pronalazimo novi put napred kao porodica i ljubazno tražimo malo privatnosti u ovom trenutku... Posebno za našeg malog dečaka.

 

Džek je nedavno izgubio oca, te se čini da glumica ima razumevanja za svog doskorašnjeg partnera za kog je i sama rekla da prolazi kroz veoma težak i traumatičan period života.

 

I nastavljam da šaljem Džeku svu ljubav, sreću i sreću za sledeće poglavlje njegovog života. Raferti i ja (kao i uvek) navijamo za tebe! – dodala je Martin na samom kraju svog zvaničnog obraćanja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek