zauvek jedno uz drugo

Retka fotogafija žene koja mu je oduvek bila najveći oslonac: Kako izgleda Edita, supruga glumca Aljoše Vučkovića?

0

Prošli su zajedno i dobro i zlo, ali nikad jedno od drugoga nisu odustali 

SUPRUGA ALJOŠE VUČKOVIĆA JE LEPA BEOGRAĐANKA
SUPRUGA ALJOŠE VUČKOVIĆA JE LEPA BEOGRAĐANKA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon duge pauze i godina borbe javnost je sa oduševljenjem dočekala priliku da našeg čuvenog glumca Aljošu Vučkovića ponovo vidi na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banj.

 

Na oduševljenje svih okupljenih Aljoša je održao govor tokom Boemske večeri na Trgu kulture u ovom gradu, a aplauz koji je nakon toga dobio jasno je pokazao da je publika uz njega svim srcem.

 

Tokom proteklih nekoliko godina Aljoša je vodio borbu sa opakom bolešću o kojoj nikada javno nije želeo da govori. Uz njega, oduvek, stajala je njegova supruga Edita, koju je upoznao još kao veoma mlad, u koju se zaljubio i s kojom je kroz život prošao brojne teške, ali i srećne i lepe trenutke.

O Editi se nije mnogo govorilo, ali prema pisanju medija zna se da je u pitanju lepa Beograđanka, koja je srce glumca osvojila pre mnogo godina.

 

I dok je Aljoša gradio glumačku karijeru Edita je bila profesor i prevodilac, a budući da je bila izuzetno lepa i privlačna nije joj bilo teško da zgrabi srce glumca i zadrži ga u svom do dana današnjeg.

 

Iako su oni od samog početka svoju ljubav čuvali iza zatvorenih vrata neke činjenice iz života poznatog glumaca znaju se u javnosti. Aljoša i Edita imaju dve ćerke. U jednom intervjuu navedeno je da se starija Leana bavi glumom, dok sedam godina mlađa Sara svira klavir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Uprkos činjenici da je veoma poznat malobrojne su fotografije koje mogu da posvedoče o tome kako njegova supruga izgleda.

 

Na Instagramu se može pronaći jedna zajednička fotografija snimljena 2004. za Bazar. Žive u mirnoj ulici ispod Topčiderske zvezde, a životni prostor opremili su po svojoj meri, sa mnogo ukusa.

 

Zahvaljujući pokojnom dedi moje supruge, koji je pre šezdeset godina napravio kućicu na Topčiderskoj zvezdi, u kraju punom zelenila, adaptirali smo svojim sredstvima potkrovlje koje ljubomorno čuvamo za sebe. To nije prostor za prikazivanje već za življenje. Uklopili smo stari i novi stil, već prema postojećim okolnostima, i vrlo smo srećni što smo uopšte imali šta da adaptiramo. Ispred kuće je prelepa bašta – otkrio je glumac jednom zgodom.

 

Bonus video:

Znate li koja pevačica je u srodstvu sa Aljošom Vučkovićem?

 

makonda-tracker