modna inspiracija

Devojka srpskog košarkaša ponela je haljinu koja će biti najpopularnija ove jeseni & stoji joj kao salivena

Tiana Šumaković postala je prava modna inspiracija ženama širom regiona.

Tiana Šumaković jedna je od najbolje odevenih među izabranicama košarkašafoto: Nemanja Nikolić

Influenserka i devojka srpskog reprezentativca Filipa Petruševa dospela je u žižu javnosti tokom nedavno održanih Olimpijskih igara u Parizu.

 

Lepa Tiana Šumaković boravila je u "gradu svetlosti" kako bi svojoj jačoj polovini pružila podršku, a odatle je o dešavanjima redovno izveštavala svoje pratioce na društvenoj mreži TikTok.

 

Tianu na Instagramu prati skoro 16 hiljada ljudi, a fotografije njenih autfita nepresušan su izvor inspiracije damama širom regiona.

 

Izabranica slavnog košarkaša već neko vreme zaokuplja pažnju javnosti, kako zbog svog ljubavnog života, tako i svojim besprekornim izgledom.

 

Plavokosa lepotica ne boji se modnog eksperimentisanja, a svaki njen stajling predstavlja pun pogodak.

 

Nakon što su polo majice osvojile svet mode početkom proleća ove godine, sada su na red došle i haljinice polo tipa – i Tiana ih u svom garderoberu ima nekoliko.

 

1. Razigrana i ženstvena varijanta za svaki dan

 

Jednobojna siva mini haljina na kratak rukav sa kragnicom karakterističnom za sve popularniji polo stil idealna je za dnevne, ali i večernje varijante u jeseni koja nam je sve bliže.

 

Model za koji se Tiana opredelila krasi rajsferšlus u predelu dekoltea, pa zahvaljujući ovoj podestivosti haljina ima praktičnu stranu i može se okarakterisati kao pravi morning to night komad.

 

2. Teksas je ponovo in 

 

Autfiti bazirani mahom na teksasu bili su megapopularni tokom 2000-ih, a sada se u svet mode vraćaju na velika vrata. Model satkan od svetlog džinsa predstavlja spoj retro i modernog stila, a uzanim krojem koji je atipičan za polo haljine savršeno je istakao Tianinu vitku figuru.

 

I ovaj dizajn krasi praktičnost utemeljena na podesivosti dugmića. Ovaj look plavokosa influenserka začinila je tašnicom brenda Luj Viton i velikim Miu Miu naočarama za sunce.

 

3. Sofisticirano i damski

 

Za kraj predstavljamo nešto svečaniji tip polo haljine, namenjen formalnim okruženjima ili gala proslavama. Model sa zvonastom suknjom i dugim rukavima u prelepoj mornarskoplavoj boji istakao je Tianin besprekorni ten i plavu kosu.

 

Dramatična kragna i linija niz koju se spušta fensi dugmad za nijansu su svetliji od prljavobelih čizmica ispod kolena za koje se košarkaševa izabranica ovom prilikom opredelila. Ceo look Tiana je zapečatila torbicom koja neodoljivo podseća na model brenda Valentino Garavani vredan čak 2,345 dolara.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!