priča koja nema srećan kraj

Dobio ga je posle noći strasti — i nije hteo da čuje za njega: Vanbračni sin Alena Delona imao je sličnu i tužnu sudbinu

Svega godinu dana pre smrti Alena Delona, umro je i čovek koga glumac nikada nije hteo da prizna kao svoje dete.

Alen Delon nikada nije heo da čuje za momka koj imu je, navodno, sinfoto: Luc Nobout / imago stock&people / Profimedia

Legendarni glumac Alen Delon preminuo je u 89. godini, nekoliko godina nakon što su svetski mediji javili da je, navodno, zakazao eutanaziju.

 

Delon je preminuo je mirno, u svom domu, okružen svojim najbližima.

 

Njegova porodica potvrdila je tužne vesti zvaničnim saopštenjem, u kom su istakli da su Alen Fabijen, Anuška, Entoni i glumčev pas Lubo tužni što objavljuju da je njihov otac napustio ovaj svet.
 

Čuveni glumac živeo je burnim životom, a pored mnogobrojnih uspeha na profesionalnom planu, on je imao i nesvakidašnje i kontroverzne odluke, a jedna se odnosila na uporno nepriznavanje očinstva nad momkom, pri čemu je ostao do kraja svog života.

 

Naime, on je imao jednu noć strasti s nemačkom pevačicom Kristom Pefgen, poznatijom pod umetničkim imenom Niko. Nakon toga, Niko je ostala trudna i 1962. godine rodila je dečaka, koji je dobio ime Kristijan Aron Bulonj.

 

Ari je, navodno, plod strasne noći s Alenom Delonom, koji nikada nije pristao na DNK test. 

 

 

 

Ti si moj prijatelj, da, ti si moj prijatelj, ali nemaš moje oči, nemaš moju kosu. Ti nisi moj sin, ti nikada nećeš biti moj sin. Samo sam jednom spavao sa tvojom majkom — rekao je Alen Delon svom navodnom sinu Ariju Bulonju.

 

Ipak, priča je dobila veleobrt kada je Edit Arnold Bulonj, majka Alena Delona, usvojila dečaka i dala mu prezime svog tadašnjeg muža Pola Bulonja. Kako se navodilo, ona je želela da se iskupi za sve što je propustila u odnosu sa sinom, kog je sa 4 godine ostavila u hraniteljskoj porodici. 

 

Zapravo, ispostavilo se da su u ranom detinjstvu podelili sličnu, tužnu sudbinu...

 

Alen Delon nikada nije hteo da čuje za Arijafoto: Jacques Citles / Roger Viollet / Profimedia

Kako je Edit govorila, Niko nije bila "obična" majka, pa su dečak i ona živeli boemskim životom pre nego što je usvojen. Dečak je imao teško detinjstvo, a navodno je njegova majka uzimala LSD dok je bila trudna. 

 

Kada je imao 17 godina, Ari je pobegao od Edit i Pola i vratio se majci, a posle toga postao je zavisnik od heroina. Niko je umrla pet godina kasnije, nakon pada s bicikla, a iako je bio na njenoj sahrani, Alen Delon nije prišao Ariju.

 

On je mnogo vremena proveo po različitim klinikama i bolnicama, borivši se sa zavisnošću i za mentalno zdravlje. 

 

 

Nikada nije krio koliko mu je teško što je odrastao u senci Alena Delona, s njegovom majkom, ali bez ikakvog kontakta s njim. S druge strane, Alen Delon je, navodno, rekao svojoj ćerki da nipošto ne dozvoli da nakon njegove smrti rade DNK test.

 

Ari Bulonj je umro 2023. godine, u 60. godini.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DNK analiza je sto odsto sigurna