ostaje samo sećanje

Ruku pod ruku ni manje ni više nego s Alenom Delonom: Susret srpske pevačice i francuskog glumca se i danas prepričava

0

Alen Delon je bio veliki zavodnik, a ni naše pevačice nisu ostale ravnodušne na njegov šarm 

ALEN DELON JE BIO VELIKI ZAVODNIK
ALEN DELON JE BIO VELIKI ZAVODNIKfoto: Guy Marineau / Starface / Profimedia

Vest o smrit velikog francuskog glumca Alena Delona rastužila je mnoge ljude širom sveta, a oni koji su imali priliku da ga upoznaju mogu se smatrati pravim srećnicima.

 

Budući da je Alen više puta dolazio u Srbiju ne iznenađuje činjenica da na njegov šarm nisu ostale ni žene u Srbiji, a retke, poput Zlate Petrović, su imale priliku da se s njim sretnu i fotografišu.

 

Nakon što je objavljeno da je glumac preminuo oživela su sećanja na njegove posete Srbiji, a na društvenoj mreži X osvanuo je i jedan post sa zanimljivim i smešnim opisom i izjavom pomenute pevačice.

Na fotografiji je isečak iz novina na kojem se vidi Zlata koja drži Alena pod ruku i novinarsko zapažanje da je on samo još jedan muškarac u niz i jedna od njenih brojnih ljubavi, ali se navodi i da ni ta kao ni mnoge ljubavi pre njega neće opstati, nakon čega ona odgovara:

- Pa naravno da neće. Alen mi je samo odskočna daska da uskočim u svet filma, jer kad mogu Šer i Dragana Mirković, što ne bih i ja - rekla je tada Zlata.

 

Nema nikakvih dokaza da je Zlata zaista i bila u emotivnoj vezi sa sada pokojnim glumcem već je sve ostalo na nivou šale.

 

Ova fotografija je osvežila  pamćenje na to koliko je Alen bio divan čovek koji nije patio od toga što je slavan već je bio neko ko je istinski voleo ljude i cenio sve one koji su obožavali njegov lik i delo.

 

Bonus video:

Zlata na slavlju kod Slobe i Jelene 

 

makonda-tracker