vanvremenska elegancija

Stajling Snežane Bogdanović na 30. Sarajevo Film Festivalu je prava oda ženstvenosti & idealan za žene starije od 60

U Sarajevu je održan jubilarni 30. Festival Filma, a mnoge poznate ličnosti ovih dana prošetale su crvenim tepihom

Snežana Bogdanović i Uliks Fehmiju prisustvovali su 30. Sarajevo Film Festivalufoto: Nemanja Nikolić

U petak 17. avgusta svetskom premijerom filma "Nakon ljeta" svečano je otvoren jubilarni 30. Sarajevo Film festival.

 

Još prve večeri mnoge glumačke zvezde oduševile su svojim modnim izborima na crvenom tepihu, a među njima posebno se istakla Snežana Bogdanović (63).

 

Verna svom jednostavnom i sofisticiranom modnom pečatu, Snežana je i sinoć raspametila sve prisutne kombinacijom koja izgleda kao milion dolara, a svaka dama preko 60 može da je nosi.

 

Poznati kolega i suprug Bogdanovićeve Uliks Fehmiju igra glavnu ulogu u filmskom ostvarenju "Nakon ljeta", a njegova lepša polovina tu je da ga podrži u najlepšim izdanjima.

 

Od početka festivala zvezda serije "Sinđelići" pažljivo je birala komade u belim tonovima i modno se usklađivala sa svojim mužem.

 

Ni ovoga puta Snežana nije razočarala pojavivši se u ženstvenoj beloj košulji opuštenih rukava upasanoj u istobojne pantalone visokog struka i ležernih nogavica.

 

Snežana Bogdanović i sinoć je oduševila svojim izgledomfoto: Nemanja Nikolić

Ovaj tako jednostavan, a tako šik stajling začinila je upečatljivom ogrlicom i srebrnim sandalama, a zagasito krem trendi torbica brenda Valentino autfitu je dala notu nonšalantnog i kul.

 

Glumičin odabir idealan je za žene svih godina i konfekcijskih brojeva; spoj ležernih nogavica i rukava sa visokim pojasom na pantalonama koji se sužava vizuelno stvara efekat užeg struka.

 

Glumica je na tepihu pozirala sa kolegamafoto: Nemanja Nikolić

Ovaj look podjednako je dobar za crveni tepih, kancelariju ili večernji izlazak sa drugaricama, a osim što fenomenalno izgleda, miks prirodnih materijala i laganog kroja učiniće da se u njemu osećate lagodno i udobno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra