uspon i pad

Intervju sa Blejk Lajvli koji je novinarka opisala kao "noćnu moru" postao je viralan, a komentari su nemilosrdni

Glumica Blejk Lajvli (36) centralna je figura najveće drame koja trenutno trese Holivud.

Blejk Lajli je ovih dana poljuljan imidžfoto: EPA/IAN LANGSDON

Supruga Rajana Rejnoldsa trenutno radi na promociji svog novog filma "It ends with us", na kom je sarađivala sa kolegom Džastinom Baldonijem.

 

Otkako je film ugledao svetlost dana prate ga brojne kontroverze, konkretno vezane za navodno veoma loš odnos Lajvlijeve i Baldonija koji se, kako izvori navode, još od dana provedenih na setu ne podnose.

 

Kao glavnog krivca za napete međuljudske odnose javnost je obeležila plavokosu glumicu, a tome u prilog ide i jedan intervju iz 2016. godine koji ovih dana kruži internetom.

 

Zvezda serije "Tračara" do pre samo nedelju dana važila je za ljupku i nasmejanu glumicu koja služi kao uzor mnogima, a sada se čini da se ceo svet okrenuo protiv nje.

 

Mnogi fanovi slavne glumice oglasili su se putem društvenih mreža tvrdeći kako čuvena Serena van der Vudsen i nije toliko fina kakvom se predstavlja.

 

Štaviše, mnogi su podelili svoja negativna iskustva sa holivudskom divom te rekli da se u stvarnom životu ne razlikuje mnogo od uloge egocentrične i razmažene devojke sa Aper Ist Sajda koja ju je i vinula među zvezde.

 

Film "Sa nama se završava" ("It Ends with Us" ), zasnovan na istoimenoj hit knjizi spisateljice Kolin Huver, bavi se temom nasilja u porodici, a javnost smatra da Blejk na isuviše banalan način pristupa osetljivoj tematici ovog projekta.

 

Osim toga, internetom ovih dana kruži video iz 2016. godine, a pitanju je intervju nakon koga je novinarka Kjersti Fla, prema sopstvenim rečima, razmišljala da u potpunosti napusti svoj posao.

 

"Intervju sa Blejk Lajvli zbog kog sam poželela da napustim svoj posao" – glasi naslov spornog videea koji je do sada odgledalo skoro 2 miliona ljudi.

 

– Pre svega, čestitam na tvom malom stomaku – reči su kojima je Kjersti započela razgovor, aludirajući na tadašnju trudnoću Blejk Lajvli.

 

A ja čestitam tebi na tvom stomačiću – ironično je uzvratila vidno iznervirana glumica i od tog trenutka kreće novinarkin mali pakao u trajanju od četiri minuta.

 

Nakon što je novinarka postavila pitanje vezano za kostime u filmu "Cafe Society" Blejk se okrenula ka svojoj koleginici Parker Pouzi i podrugljivo konstatovala kako ih "da su muškarci, nikada niko ne bi pitao o odeći".

 

Sada se oglasila i sama Kjersti Fla i istakla kako bi volela da joj se Lajvlijeva izvini, pa makar i sada, 8 godina nakon pomenute neprijatnosti, a otkrila je i da ju je ovaj komentar glumice posebno pogodio jer ona ne može da ima decu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Poslušajte trenera Dženifer Lopez