nešto drugačije

Ljupkiju venčanicu niste skoro videli: Posle zlatne medalje na OI, srpski vaterpolista se oženio influenserkom

Jedna od omiljenih srpskih trendseterki uskoro će postati mama, a njen partner i zlatni vaterpolista sada su rekli "da".

Venčali se Nemanja Vico i Jelena Nikolićfoto: _babytuna/Instagram

 

Vaterpolisti Srbije osvojili su zlatnu medalju na upravo završenim Olimpijskim igrama u Parizu, a za Nemanju Vica slavlje ne prestaje jer je se po povratku u Srbiju oženio.


Šarmantni sportista i poznata influenserka Jelena Nikolić, poznatija kao Cobeliks i Baby Tuna, stali su pred matičara, što su podelili na društvenim mrežama.


Partnerka našeg zlatnog vaterpoliste, koja je trenutno u drugom stanju, podelila je fotografiju bidermajera i istakla samo "Vico", a njeni kumovi pokazali su delić atmosfere s intimnog venčanja.

 

Jelena Nikolić, poznatija kao Cobeliks i Baby Tuna, promenila je prezime u Vico nakon udajefoto: _babytuna/Instagram

Jelena, koja je veoma popularna na društvenoj mreži Instagram, gde je prati 43,7 hiljada ljudi, uvek ima interesantne modne kombinacije, a takvo je i izdanje koje je pripremila za svoje venčanje.


Za ovu priliku, umesto klasične venčanice, odabrala je jednostavnu mini-haljinu, sveden model bele boje i dugih puf-rukava, koji je sečen ispod grudi, tako da pada preko trudničkog stomačića.

 

Venčali se Jelena Nikolić i Nemanja Vicofoto: itsmealeksa/Instagram

BONUS VIDEO

Pesma "Pukni, zoro" ori se u čast vaterpolista