i otmenost i seksepil

Neobična, moćna, s detaljem koji mami pogled: Ova haljina Aleksandre Prijović košta mnogo, ali vredi svake pare

Popularna pevačica navikla je svoju publiku da na koncertima nosi luksuzne i nesvakidašnje kreacije, pa je takva i elegantna haljina u kojoj je nastupila pre nekoliko večeri u Srbiji.

Aleksandra Prijovićfoto: Munja/ATAImages

Pevačica Aleksandra Prijović nastavlja sa svojom turnejom "Od istoka do zapada", koja je napravila pravi "bum" proteklih godinu dana u regionu, a u svakoj prilici kada stane pred publiku ona oduševljava stilom koliko i pesmama.


Popularna Prija nije štedela da ova turneja bude nezaboravna, pa je na svim koncertima viđamo u kreacijama poznatih svetskih brendova.

 

Često su u pitanju najluksuznije modne kuće i kreacije kakve smo viđali na holivudskim lepoticama.

Za koncert u Vrnjačkoj banji Aleksandra je pripremila još jednu skupocenu toaletu, a ovog puta je u pitanju model koji potpisuje Cult Gaia, mlađi brend osnovan 2012. godine koji je za kratko vreme skrenuo na sebe pažnju modne javnosti.


Aleksandra se opredelila za haljinu nazvanu Mitra, halter-neck model koji izgleda kao spoj krop topa i maksi-suknje, a ove delove spaja masivni prsten u boji žutog zlata koji čiji haljinu vrlo upečatljivom.

 


Šik kreacija koja je savršena večernje prilike tokom leta košta više od 770 evra, a fascinira kontrastom crne, lagane i blago plisirane tkanine i zlatnog detalja.

 

Kako proizvođač navodi na svom sajtu, Mitra je haljina stvorena da privuče poglede i ostavi utisak – i to joj je nesumnjivo pošlo za rukom!

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Tajna frizure Aleksandre Prijović