dobro ih znate

Otac joj je poznati reditelj, majka čuvena glumica: Znate li ko su roditelji glumice Anite Lazić?

Imala je od koga da nasledi i lepotu i harizmu, a bogami i talenat za glumu  

ANITA POTIČE IZ VEOMA POZNATE UMETNIČKE PORODICE foto: Instagram / anitalazic

Glumicu Anitu Lazić smo imali često prilike  da vidimo na malim ekranima, ali i na daskama koje život znače. Iako veoma popularna Anita o svom privatnom životu ne govori često u javnosti. 

 

Osim glumom Anita se bavi i novinarstvom i voditeljstvom u kojima je podjedanako uspešna.  Ona je diplomirala na Fakultetu političkih nauka, a mnogi kažu da je lepotu nasledila od majke.

 

Njeni roditelji su veoma poznati u Srbiji, ali ona je svoj put gradila sama pokušavajući da pronađe način da bude uspešna i najbolja u poslu koji bude odabrala.

Majka Anite Lazić je naša dobro poznata glumica Snežana Savić, koju smo gledali u brojnim domaćim serijama i filmovima, a otac joj je režiser Dragoslav Lazić.

 

Osim zbog javnog posla Dragoslav je javnosti bio zanimljiv i zbog svog uzbudljivog privatnog života. Naime, on je u poznim godinama upoznao ženu za koju je znao da kaže da je ljubav njegovog života.

 

DRAGOSLAV JE OTAC ANITE LAZIĆfoto: M.M./ATAImages

Budući da je on tada već gazio osmu deceniju života i da je želeo da sa 32 godine mlađom glumicom Draganom Turkalj dobije dete, odlučili su se na proces vantelesne oplodnje. 

 

MAJKA ANITE LAZIĆ JE SNEŽANA SAVIĆ foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon duge borbe u tome su i uspeli. Tako je par dobio blizance Lazara i Iskru. Njihovoj sreći tada nije bilo kraja. Danas on ima 86 godina i više ga ne možemo videti u javnosti zbog brojnih zdravstvenih problema koje ima.

 

Anita se vratila novinarstvu i sada je urednik jednog magazina.

 

Bonus video:

Koje je pravo ime Eve Ras?