vredi ga imati

Kupaći kostim Nine Janković koji stvara efekat peščanog sata – pristupačan je, pokriva nedostatke & laska svakoj figuri

Ovaj model kupaćeg kostima je san snova i svaka dama ga treba imati u svom garderoberu

Nina Janković je jedna od najelegantnijih dama na domaćoj javnoj scenifoto: Antonio Ahel/ATAImages

Osim po neospornom glumačkom talentu Nina Janković (36) poznata je i po svom nepogrešivom osećaju za modu.

 

Kao jedna od najelegantnijih dama na domaćoj javnoj sceni, lepa glumica neretko ume da oduševi odevnim odabirima koji predstavljaju savršen spoj jednostavnosti i vanvremenskog.

 

Bila na crvenom tepihu, beogradskom asfaltu ili na plaži Jankovićeva uvek uspeva da izgleda besprekorno, a jedan kupaći kostim iz njene kolekcije privukao nam je posebnu pažnju.

 

Zvezdu filma Montevideo, Bog te video na društvenoj mreži Instagram prati 210.000 ljudi, sa kojima Nina nesebično deli lepe trenutke iz svoje svakodnevnice.

 

Ovih dana slavna glumica uživa provodeći leto pokraj mora u društvu svoje porodice, a fotkom koju je okačila pre neki dan raspametila je fanove.

 

Naime, podelila je fotografiju na kojoj, sedeći na čamčiću usidrenom u plićaku, nonšalantno pozira u jednodelnom kupaćem kostimu koji je na najlepši mogući način istakao glumičinu izvajanu figuru.

 

Dokaz da je dobra stara modna klasika uvek nepogrešiv izbor leži upravo u ovom ženstvenom modelu u crnoj boji, koji je skrojen tako da ističe sve atribute, a istovremeno pokriva eventualne viškove ili nedostatke.

 

Kupaći kostim koji vizuelno stvara efekat peščanog sata nenametljiv je i sofisticiran, te je idealan izbor za predstavnice svih konfekcijskih brojeva i godišta.

 

Ovaj tip kupaćeg možete lako pronaći za male pare, a osim glavne funkcije kojoj je namenjen, savršeno može obavljati i ulogu šik bodija u kombinaciji sa trendi suknjom ili šortsem.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!