ostavlja utisak

Ne čekajte da prođe avgust: Ovaj trend je iz nedelje u nedelju sve popularniji, a neće pasti u zaborav ni posle leta

0

Odeća, obuća, torbe, šminka, manikir... bilo šta inspirisano popularnom voćkom biće dovoljno da oplemenite svoj look trendom koji se širi nezaustavljivo!

Jedan komad u određenoj boji dovoljan je da ispratite Cherry Girl trend
Jedan komad u određenoj boji dovoljan je da ispratite Cherry Girl trendfoto: Creative Lab/Shutterstock

Letnju sezonu uvek vezujemo za raznobojne i interesantne dezene, među kojima dominiraju floralni motivi, ali je mogućnosti bezbroj.


Tufnice, šareni karo i horizontalne, vertikalne i dijagonalne pruge u navy stilu samo su neke od mogućnosti, a sve su popularniji motivi trešanja, koji su popularni još od kraja prošle godine.


Kraj 2023. obeležio je na društvenim mrežama Cherry Girl trend, pa smo tako dezen s trešnjama viđali na torbama, cipelama i odeći, a on je ponovo oživeo u prolećnoj i letnjoj sezoni.

Među onima koji mu nisu odoleli je i srpska influenserka Jelena Nikolić, poznatija kao Baby Tuna, inače verenica vaterpoliste Nemanje Vica, koja je nedavno ponela šik trudničku haljinu sa kratkim rukavima i efektnim trešnjicama.

 

Baby Tuna je uvek u korak s najnovijim trendovima
Baby Tuna je uvek u korak s najnovijim trendovimafoto: cobeliks/Instagram

Voćni print je popularan već neko vreme, pa je tako prošle godine jagoda bila najzastupljenija, a ove godine je omiljenosti motiva trešnje doprineo komplet brenda SKIMS Kim Kardašijan koji je preplavio društvene mreže.

 


Ali ne radi se samo o odeći!

 

Cherry Girl trend je sve inspirisano trešnjama


Neki od najpoznatijih kozmetičkih brendova predstavili su za 2024. više proizvoda inspirisanih trešnjama, pa se reč "Cherry" našla u nazivima pudera, karmina, lakova za nokte i parfema brojnih kuća, za komade od beličastih i svetloroze boje, poput cveta trešnje do vrlo tamnih crvenih nijansi, pa čak do burgundi.

 

S obzirom na to da tokom jeseni crvene nijanse, kao što su bordo, burgundi, grimizna i skerletnocrvena, obavezno doživljavaju veliki povratak, očekuje se da će nas Cherry Girl groznica držati još neko vreme.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima

 

makonda-tracker