savršeno za svaki dan

Ovaj spoj boja daje još bolji efekat: Milica Mandić u Parizu primenila omiljeni modni trik iz 90-ih i o-du-še-vi-la

Jedna od najboljih srpskih sportistkinja i miljenica navijača bodrila je naše olimpijce na 33. OI u Parizu, a kad je neko u Gradu svetlosti savršen stil se podrazumeva, zar ne?

Milica Mandić bila je uz naše sportiste tokom Olimpijskih igara u Parizufoto: mandic_milica, Instagram

Na Olimpijskim igrama u Parizu Srbiju je predstavljalo 112 sportista, ali smo u glavnom gradu Francuske imali priliku da vidimo i mnogo bivših olimpijaca i dragih lica koja su u prošlosti osvajala medalje za našu zemlju.


Među njima je i taekvondistkinja Milica Mandić, danas Đuričić, koja nam je donela zlato iz Londona 2012. i Tokija 2020. godine, a ove godine je bila u ulozi komentatorke i predstavnice Taekvondo organizacije Srbije.


Milica je bodrila naše sportiste i radovala se njihovim uspesima, a na Instagramu je više puta podelila interesantne trenutne s OI. U svakoj prilici ona je izgledala uobičajeno božanstveno, a pre nekoliko dana je pokazala i svoj trendi stil za svaki dan koji bez sumnje može da posluži kao inspiracija tokom leta.

Taekvondistkinja je, naime, ponela jednostavnu crnu haljinu s tankim bretelama, model koji pada pored tela, u spoj s običnom belom majicom. U pitanju je top kratkih rukava i zatvorenog okovratnika, koji ostavlja utisak i decentnim crnim natpisom u prednjem delu.

 


Ova svedena kombinacija vrlo je efektna i zbog kontrasta boja, a odluičan je izbor za svakodnevne prilike tokom leta.

 

Slip haljina Milice Mandićfoto: Printscreen/INstagram/mandic_milica


Majica preko haljine – povratnički trend iz 90-ih


Opsesija trendovima iz devedesetih i dalje ne popušta modni svet, a spoj obične majice i haljine, od najjednostavnije do čak veoma elegantne, definitivno je obeležio ovu eru.

 


Neočekivani, ali vrlo upečatljivi miks nosile su Kejt Mos, Gvinet Paltrou, Naomi Kembel, a imali smo priliku da ga vidimo i u najpopularnijim serijama iz 90-ih.

 

Ove godine stari trend oživela je holivudska glumice Zoe Kravic, a spoj haljine i majice videli smo i na reviji modne kuće Balenciaga na kojoj je predstavljena kolekcija za jesen i zimu 2024.

 

Monohromatski spoj haljine i majice na reviji modne kuće Balenciaga za AW24foto: Courtesy of BALENCIAGA / ShowBit / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima