čudno ili ne?

Za lepu kosu — izbegavajte proizvod koji 100% koristite! Blejk Lajvli ima neobičnu tajnu divne, hidrirane & guste kose

Blejk Lajvli uvek ima kosu koja izgleda apsolutno savršeno, ali ona ne koristi proizvod koji svi imamo u svom kupatilu.

Blejk Lajvli ima svoj sistem negovanja kosefoto: EPA-EFE/NILS MEILVANG

Glumica Blejk Lajvli je ovih dana glavna tema američkih medija zbog premijere svog filma It ends with us.

 

Lepa glumica i supruga Rajana Rejnoldsa igrala je glavnu ulogu Lili Blum, ali čitavo snimanje pratili su razni sukobi i neslaganja, zbog kojih se navodi da će Lajvli zameniti reditelja kada na red bude došlo snimanje nastavka ovog filma.

 

Mama četvoro dece je definitivno jedna od najlepših i najduhovitijih žena Holivuda, ujedno i najbolje obučenih, ali ona ima posebne cake i tajne lepe kose.

 

 

Međutim, neke od njenih rutina zapravo su prilično iznenađujuće.

 

Blejk je za Vog otkrila neke tajne svoje kose, koju je, tokom 19 godina karijere, farbala u različite nijanse: zlatnoplavu, bakarnocrvenu, smeđu... Ipak, ona je ostala duga, gusta i sjajna zbog tajne koju je naučila na setu.

 

Ona je i lansirala svoju liniju proizvoda pod nazivom Blake Brown, a sada je odala nešto što će zvučati prilično šokantno: — Ja ne znam nikoga ko koristi regenerator za kosu u mojoj industriji.

 

Blejk Lajvli ne koristi regeneratorfoto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nije da su ljudi u industriji zabave darovani boljom kosom, već mi koristimo drugačiji sistem nego onaj koji se promoviše.

 

Koja je tajna kose Blejk Lajvli?

 

Sistem ide ovako:

 

Kupuje se dva seta šampona i maski za kosu, jedna za hidrataciju i jedna za jačanje dlake. Kada perete kosu, našamponirajte je jednom ili dvaput, držite masku barem 30 sekundi i isperite. 

 

Pri svakom pranju kose, Blejk menja šampone, pa jednom koristi onaj za hidrataciju kose, jednom onaj za jaču dlakufoto: EPA/IAN LANGSDON

Sledeći put koristite drugi set šampona i maske. I to je to! Nije potreban regenerator, tvrdi Blejk Lajvli, koja se kune u princip menjanja šampona pri svakom pranju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Otišla kod frizera, kosa počela da joj otpada usred tretmana