ko je helena getsbi?

Ćerka "srpskog Velikog Getsbija" nije samo kumica Šeron Stoun i lepo lice s naslovnice Voga, već — mnogo više

Ćerka biznismena Milutina Getsbija je prava lepotica vredna pažnje, a njeno lice već se našlo na koricama "Voga".

helena Getsbi sa svojom kumom Šeron Stounfoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Srpski Veliki GetsbiMilutin Getsbi, dospeo je u centar pažnje nakon što je bio na tribinama zajedno sa Šeron Stoun dok su gledali teniski meč Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza na Olimpijskim igarama u Parizu.

 

O njemu se ne zna mnogo, premda je veoma uticaja u svetskom šou-biznisu i prijatelj najvećih holivudskih zvezda, kakva je i sama Šeron Stoun, koja je javno uputila poruku podrške našem Novaku.

 

Upravo je Milutin Getsbi prošetao Kroazetom sa Šeron Stoun na Kanskom festivalu 2021. godine, a za njegovo ime i rad vezuje se gala “amFAR” veče, koje se organizuje svake godine nakon Kanskog festivala. Naime,  on je i predsednik za prikupljanje sredstava u organizaciji amfAR, koja se bavi istraživanjem AIDS-a.

 

 

Getsbi je pre desetak godina sarađivao i sa Fondacijom "Novak Đoković" u organizaciji humanitarne svečanosti u Londonu, o čemu je pričala i Jelena Đoković, koja je tada podelila fotografiju s njim.

 

Milutin ima dvoje dece, Aleksa i Helenu, a prelepa Helena Getsbi već je stekla i svoju slavu, a njen lik našao se i na naslovnici japanskog Voga.

 

 

Ko je Helena Getsbi?

 

Dvadesetdvogodišnja Helena Getsbi nije samo lepo lice u svetu manekenstva, ova devojka i filantrop i humanirarac, te je predana pomaganju i dobročinstvu, a bavi se i organizvanjem svečanosti koje pomažu borbu protiv AIDS-a, što je upravo "amfAR" u Kanu.

 

Kako sama ističe, njen otac je život posvetio tome da svet bude bolje mestoi ponosno prati te njegove korake, pa ne krije da joj je upravo on inspiracija.

 

FOTO: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
FOTO: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
FOTO: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
FOTO: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
FOTO: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
FOTO: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

Uz to, Helena je s najboljom prijateljicom pokrenula i brend sportske odeće a čiji je cilj osnaživanje žena.

 

U svet manekenstva ušla je kada je imala 17 godina, a modna industrija je, po njenom mišljenju, pravo mesto za nju, jer može i da se obuče fascinantno i da ulazi u određene likove. Ipak, tvrdi da ima izgrađen sistem vrednosti i da su u njenoj osnovi ljubaznost i velikodušnost.

 

 

Ovoj divnoj i lepoj devojci kuma je upravo Šeron Stoun, koja je to svojevremeno i podelila uz zajedničku fotografiju 2022. godine.

 


Ova zanosna žena je moja kumica – napisala je zvezda "Niskih strasti".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Šeron Stoun čestitala rođendan Severini