iskorak iz zone komfora

Neobične pantalone Ane Ivanović kakve bi se zasigurno dopale i Džej Lo, a ovog avgusta nema lepših

Ana Ivanović ponela je zanimljive pantalone koje su perfektne za vrele avgustovske dane.

Ana Ivanović uvek briljira po pitanju mode i stilafoto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

Proslavljena srpska (bivša) teniserka Ana Ivanović odavno je prestala da se profesionalno bavi belim sportom, ali zato briljira kada je u pitanju moda.

 

Supruga Bastijana Švajnštajgera aktivna je na svom Instagram nalogu, gde često pokazuje gde trenutno boravi u Evropi, a nedavno je ovaj slavni par uživao na koncertu superzvezde Adel u Minhenu.

 

Nije poznato da li je par još uvek u Minhenu ili ije otputovao, ali Ana je podelila nekoliko fotografija na kojima se vidi da se sjajno provodi. Naravno, ona se sjajno i oblači, a sada je demonstrirala jedan sjajan letnji stajling koji će se dopasti zaljubljenicama u modu.

 

 

Ana je, naime, ponela fantastičnu kombinaciju s boho prizvukom, a dominantne su bile pantalone sa džungla motivima, što je print koji obožava i Dženifer Lopez, na garderobi ili noktima!

 

Ani nije svojstveno da često nosi šarene printove, ali nema sumnje da joj odlično stoje i da su savršeno trendi i prikladne za vreli avgust.

 

 

Reč je o lanenim pantalonama brenda Andres Otalora, sa maksi-nogavicama, dok ih je ukombinovala s bronzanim krop-topom iste marke, koji je svojevremeno ponela i Keti Peri. 

 

 

Aksesoar kojim je sve upotpunila jeste bela Jacquemus torbica, a za krajnju udobnost: na nogama je nosila papuče!

 

Ovakav stajling popriličan je iskorak iz Anine zone komfora i otklon od jednostavnih boja i modela koji prekrivaju stomak. Svakako, greške nema!

 

Obožava široke nogavice

 

Ana uvek nosi isti model  pantalona, a u pitanju su pantalone dubokog struka i širokih, zvonastih nogavica, koje nosi i u spoju s otmenim salonkama i s udobnim patikama.

 

 

Modeli visokog struka kakve bira Ana Ivanović naglašavaju struk i vizuelno ga sužavaju, a noge deluju duže, pa su sjajan izbor u svakoj prilici.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

PRIRODNO, EFIKASNO, ODGOVORNO Ana Ivanović i dm predstavili njenu kozmetičku liniju! Otkrila i kako je koristi njen muž Bastijan