čista inspiracija

Ana bira proreze, a Leticija karnere! Letnje haljine za svaki dan koje ovog leta nose domaće i strane trendseterke

0

Ukoliko želite da saznate kakvi su modeli laganih i prijatnih haljina za najtoplije dane popularne ove sezone, zavirite u stil najbolje odevenih stanih i domaćih ličnosti.

Cvetna haljina Ane Ivanović s prorezima delo je brenda Zimmermann
Cvetna haljina Ane Ivanović s prorezima delo je brenda Zimmermannfoto: Instagram / Anaivanovic

Leto nas asocira na udobnost, kojoj je na visokim temperaturama uglavnom sve podređeno, ali ne i stil, koji može biti istovremeno praktičan i trendi – a tu nastupaju letnje haljine!


Lagane, uglavnom jednostavnog dizajna, od prijatnih tkanina, one omogućavaju koži da diše, a istovremeno pružaju romantičan look, deluju elegantno i ostavljaju snažan utisak.


Posebno je zgodno ukoliko pronađete praktične modele koji mogu da se nose od jutra do mraka i kombinuju sa sandalama, patikama, espadrilama, baletankama...

 

 

Uglavnom su u pitanju vanvremenski modeli za svaki dan, a proteklih sezona se u ovakve komade umešao trend proreza, pa su nam naše omiljene trendseterke predstavile mnogo zanimljivih modela letnjih haljina.


U galeriji pogledajte komade kojima su oveog leta oduševile domaće i strane zvezde.

1 / 6 Foto: COBRA TEAM / COBRA TEAM / COBRA TEAM / Cobra Team / COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Modni počeci Biljane Tipsarević

 

makonda-tracker