održavaju balans

Muči je konstantna krivica: Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds drže se važne metode da deca (i ljubav) ne trpe zbog posla

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds omiljen su par Holivuda, ali karijere i četvoro dece nije lako držati pod stalnom ravnotežom.

Blejk Lajvli ne krije da oseća "maminu krivicu" kada je odvojena od decefoto: EPA/IAN LANGSDON

Glumica Blejk Lajvli i nejn suprug Rajan Rejnolds imaju četvoro dece, a tek nedavno je zvezda filmova Dedpul otkrio da je njihovo četvrto dete, koje ima godinu dana, zapravo dečak, iako su mnogi verovali da su dobili još jednu ćerku.

 

Par je i inače, po mišljenju mnogih, retko srećan par u Holivudu, a uz četvoro dece i ostvarene profesionalne karijere, teško je balansirati između svih obaveza i privatnog života.

 

36-godišnja glumica je otkrila da joj veština balansiranja privatnog i profesionalnog života ne ide tako lako, pa priznaje da se često oseća krivom kada ne može da jednako podeli svoje vreme da ništa ne trpi. 

 

 

— Mi volimo svoj posao i shvatamo ga veoma, veoma ozbiljno i radimo veoma vedno. Kompletno se unosimo u svoj posao — rekla je glumica u intervjuu za Entertainment Tonight.

 

Zvezda "Tračare" ima ćerke Džejms (9), Inez (7) Beti (4), kao i sina Olina (1). Ona priznaje da joj je teško da se nosi s krivicom koja naiđe kada je neophodno da joj posao bude prioritet nad vremenom koje inače provodi s porodicom.

 

Kada radite, osećate se ponekad krivima kada niste s njima u tim satima dok radite. A onda se osećate krivima što ste ometeni željom da budete kod kuće.

 

Blejk i Rajan vole da rade, ali to nije lako uvek izbalansirati s porodičnim životomfoto: EPA-EFE/OLGA FEDOROVA

 

Pravilo Blejk Lajvli i Rajana Rejnoldsa za srećan život

 

Uprkos tome što imaju haotične rasporede, par je uspeo da nađe soluciju koja im odgovara. Glumica je u februaru otkrila da imaju dogovor da "ne rade u isto vreme" još otkako su počeli da se zabavljaju.

 

Otkako smo zajedno, imamo pravilo da ne radimo u isto vreme kako bi nam privatni život bio na prvom mestu. To je vrlo teško, kao i finansije i planiranje, potrebna je ravnoteža — rekla je ona. 

 

Navikla sam da mnogo radim i idem, idem, idem, idem, ne stajem — dodala je Blejk.

 

FOTO: EPA-EFE/JUSTIN LANE
FOTO: EPA-EFE/PETER FOLEY
FOTO: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
FOTO: EPA/JUSTIN LANE

 

Još 2020. je Rajan Rejnolds rekao da se oni, jednostavno, ne razdvajaju.

 

Mi se ne razdvajamo, ja snimam i moja žena snima filmove, mi putujemo svuda i svi idemo zajedno. Najbolji deo što se ne razdvajamo mnogo i dosta vremena provodim s devojkama — iskren je bio Rajan.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Nikola Rokvić o značaju porodice i svemu sto mu je donela fondacija Porodica