uvek stilizovana

22 godine kasnije — stoji joj jednako dobro! Crna haljina Kristin Dejvis koju je mogla da nosi i sa 37, i sa 59

Kristin Dejvis nije oklevala da više od dve decenije kasnije ponese kultni komad sa snimanja serije "Seks i grad".

Kristin Dejvis rekreirala je još jedan stajling iz serije "Seks i grad"foto: EPA/WILL OLIVER

Glumice iz serije "Seks i grad" vratile su se svojim dragim likovima kroz seriju "I tek tako", pa proteklih godina imamo priliku da gledamo Keri, Mirandu i Šarlot u zrelim godinama.

 

Kristin Dejvis u doba najveće popularnosti "Seksa i grada" bila je jedna od omiljenih holivudskih slatkica, a tokom godina je "navukla" na sebe mnoge negativne komentare, koji su se mahom ticali filera na njenom licu.

 

Ona sama je pričala koliko joj smeta što se drugi ljudi toliko bave njenim likom i licem, ali jednu stvar joj niko neće osporiti: ukus za modu!

 

Kristin Dejvis je tokom ove nedelje viđena na snimanju novih epizoda treće sezone serije "I tek tako", gde je rekreirala jedan od omiljenih modnih komada svoje Šarlot Jork Goldenblat

 

59-godišnja glumica ponela je malu crnu haljinu bez rukava i bretela, koja ističe struk, ali i dekolte. Istu tu haljinu nosila je pre čak 22 godine, a i dalje joj stoji kao salivena!

 

Kristin Dejvis u haljini staroj 22 godinefoto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Uz nju je ponela neizostavnu Šanel torbu, kao i crne najlonke, štikle s kaišićima, ali i bolero — ipak je bilo vetrovito!

 

Kristin Dejvis je u poznim godinama postala majka

 

Kristin nema muža i živi savršeno srećno sa dvoje dece koje sama odgaja.

 

U dvadesetim godinama sam mislila da se nikad neću udati. Izgleda da sam bila u pravu — rekla je Dejvis 2008. godine za PIPL. — Odrastala sam tako da su svi oko mene pričali o braku, ali ja sam želela da se odselim u Njujork i radim u pozorištu. U tridesestim godinama sam bila zauzeta poslom, pa nisam ni imala vremena za to.

 

FOTO: iamkristindavis/Instagram
FOTO: Jason Howard/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia
FOTO: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia
FOTO: Noam Galai / Getty images / Profimedia
FOTO: EPA/DANIEL DEME

 

2011. godine, kada je imala 46 godina, usvojila je svoju prvu ćerku, Đemu Rouz, pa su se njeni prioriteti promenili.

 

Đema sada zauzima tako veliki deo mog života, na najlepši način — ispričala je glumica 2013. godine. — Na primer, posao mi je ranije bio toliko važan, a danas kažem sebi: "Okej, moram da idem na posao". Pre sam govorila: "Želim na posao, želim da radim!"

 

Glumica je drugo dete, sina Vilsona, usvojila 2018. godine. Od tada je njena glavna uloga — uloga majke — i u tome uživa, ali ne želi da ih eksponira.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Snimanje treće sezone serije Mama i tata se igraju rata