astro prognozem

3 znaka koja će doživeti emocionalni šok tokom punog meseca u Vodoliji (18. avgusta)

Uticaj punog meseca će biti nemilosrdan, a vaše romanse i emocionalno stanje istrpeće velike promene i šokove.

Koji znakovi doživljavaju emocionalni šok tokom vladavine punog meseca?foto: Ironika/Shutterstock

Pun mesec 18. avgusta u Vodoliji je epicentar strasti i ozbiljnih drama, jer nas pored konjunkcije Meseca i Plutona čeka i opozicija Venere i Saturna – neka vrsta nepokolebljive konfrontacije u odnosima ili ozbiljne tenzije zbog snažne privlačnosti prema nekoj osobi.

 

Emocije će vladati za sve znakove bez izuzetka, jer će i Mars biti u kvadratu sa Saturnom u vreme punog Meseca – teško je pronaći reči koje mogu opisati i vašu ljubav i iskustva sa kojima ćete se susresti.

 

Lav

 

Vaš horoskopski znak je u epicentru događaja. Pun mesec će nastupiti u sektoru braka i veza, a u njemu će učestvovati Pluton. Ova planeta u astrologiji daje ozbiljan emocionalni i mentalni stres, pa se spremite da doživite moguće promene. U vašem životu može se pojaviti osoba koja je već uticala na vas i sada će vas neki od njenih postupaka naterati vas da potpuno preispitate tok trenutne romanse.

 

 

Setite se šta je počelo u vašem životu 7-8 februar; tada se, tokom mladog meseca, u sektoru odnosa na nebu, formirao aspekt trougla između Venere, Plutona i Marsa. Ako ste svih ovih šest meseci bili deo trougla i birali između dva partnera, onda ćete sada morati da donesete glavnu odluku.

 

 

Vaga

 

Pluton je tu da promeni vaš ljubavni život! Pun mesec u Vodoliji se javlja u vašem sektoru romantike i sreće. Možete saznati nešto što se tiče vašeg partnera, a takođe odlučiti o daljem razvoju zapleta. Na primer, verovatno je vreme da se odnos podigne na viši nivo i to bi se moglo dogoditi zbog... trudnoće!

 

Međutim, slobodnim Vagama ili čak Vagama u braku može doći do uvida da u ljubavi nešto treba promeniti. Želite intenzivnu vezu i čini se da ste i sami spremni da uđete u potpuno jedinstvenu vezu. Venera u opoziciji sa Saturnom u vreme punog Meseca može da stavi akcenat na vaše zdravlje – shvatićete da ljubav i osoba pored vas mogu uticati na vaše stanje. A da bi život bio kvalitetniji, verovatno ćete morati da promenite partnera.

 

Lav, Vaga i Ribe najviše će osetiti prevrtljivost punog mesecafoto: Shutterstock / Ironika

Ribe

 

Pun Mesec se dešava u vašoj kući tajni i prošlosti, sa velikim potresom u vašem znaku i kući veza u vreme događaja. Govorimo o opoziciji Saturna i Venere, što jasno utiče na vašu osu romantike i veza. Verovatno ćete imati sastanak sa osobom koja će vam reći nešto što će vas dirnuti i ukazati na neke vaše lične greške u ljubavi. Na primer, možete razgovarati sa psihologom i u komunikaciji sa njim ćete imati proboj u svesti. Takođe, možete upoznati nekoga ko će vam u velikoj meri podići samopouzdanje. Međutim, sukob se ne može izbeći tokom ovog punog meseca.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.