vodite računa

Zašto je Džej Lo slavnoj glumici odbila kumstvo? Ova 3 znaka Zodijaka su najgori izbor za ulogu one koja "nije dugme"

0

Pripadnice ova tri znaka zodijaka predstavljaju najgori izbor za venčanu kumu.

foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia
foto: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Izbor kume na venčanju je važna odluka koja može značajno uticati na tok samog događaja.

 

Iako svaki horoskopski znak ima svoje prednosti i mane, postoje tri znaka koja se često smatraju manje pogodnim za ovu ulogu.

 

Naravno, ovo nije pravilo i sve zavisi od slučaja do slučaja, ali sledeći znakovi su poznati po osobinama koje bi mogle predstavljati izazov u ovakvoj situaciji.

 

1. LAV

 

Osim što su beskrajno zabavne i u svakoj prilici "life of the party", Lavice takođe važe i za najlojalnije prijateljice koje možete imati u svom životu. Pa ipak, kada je reč o odabiru kume za venčanje, možda biste trebale da razmislite dva puta kada je reč o pripadnicama ovog znaka Zodijaka, a evo i zašto.

 

Naime, iako veoma zaštitnički nastrojene prema prijateljstvu koje imaju, Lavice u svakoj prilici vole da budu centar pažnje; pa čak i onda kada im se udaje najbolja prijateljica. Može se desiti da pripadnice kraljevskog znaka horoskopa tako vaš najsrećniji dan u životu pretvore u dan koji se vrti oko – njih. Najslavnija predstavnica Lava Dženifer Lopez nije htela da kumuje svojoj najboljoj prijateljici glumici Lei Remini na venčanju održanom u duhu sajentološke crkve.

 

 

2. RIBE

 

Nežne i romantične Ribe češće svoje vreme provode lebdeći u sanjarenjima nego učestvujući u dešavanjima koja čine stvaran život. Iako će pripadnice ovoga znaka biti pune razumevanja, podrške i saosećanja za vas kao mladu, blago rečeno vam neće biti od pomoći kada je hendlovanje logistike pred i za vreme samog venčanja u pitanju.

 

Kumstvo Ovna i Ribe koje traje
Kumstvo Ovna i Ribe koje trajefoto: EPA/ANDREW GOMBERT

Najpoznatiji kumovski duo Eva Longorija i Viktorija Bekam predstavnice su Riba i Ovna na astrološkoj lepezi. Ipak, treba imati na umu da ove dve slavne kume savršeno funkcionišu možda baš zato što je Eva kao jedna Riba odabrala Bekamovu koja je pripadnica Ovna da joj kumuje na venčanju.

 

3. STRELAC

 

Pripadnike ovog znaka Zodijaka svako bi poželeo na svojoj zabavi; uvek veseli i puni dobre energije, Strelčevi će se postarati za to da se o vašoj svadbi priča mesecima i godinama kasnije. Voljni da se pojave i učestvuju u dobrom provodu, Strelčevi ipak važe za najpustolovniji znak Zodijaka, što u ovom slučaju ponekada može predstavljati problem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pitchfork (@pitchfork)

Reč je o tome da se venčanje planira mesecima, ako ne i godinama unapred, a predstavnicima ovog zimskog znaka biće veoma teško da uklope svoju nepredvidivu avanturističku prirodu u koncept dugoročnog planiranja. Reper Džej Zi – predstavnik Strelca, odbio je da kumuje venčanju kolege Kanjea Vesta i Kim Kardašijan, na kom se čak nije ni pojavio.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker