okrenuo priču

Pretukao majku, pa tvrdi – "njoj je potrebna pomoć": Sin slavnog glumca sve negirao pred sudom

Iako je lice njegove majke bilo u modricama nakon incidenta, sin čuvenog glumca tvrdi da nema ništa s tim.

Veston Kopola Kejdž sa svojom advokaticom ispred suda u Los Anđelesufoto: Toby Canham / News Licensing / Profimedia

Veston Kopola Kejdž, sin čuvenog američkog glumca Nikolasa Kejdža, izjasnio se da nije kriv nakon optužbi za napad smrtonosnim oružjem nakon svađe sa svojom majkom Kristinom Fulton.


Njih dvoje su se u sredu pojavili pred sudom u Los Anđelesu, a 33-godišnji momak je negirao krivicu. Kako piše TMZ, on optužuje drugu stranu i fotografima ispred zgrade suda je rekao da je njegovoj majci "potrebna pomoć".


Veston je uhapšen ranije ovog meseca, nakon što je Kristina Fulton rekla da ju je napao u aprilu, a nije jasno zbog čega je njihov izlazak pred sud odložen za poslednji dan jula.

Policijska uprava Los Anđelesa potvrdila je za People da je izašla na teren po pozivu, nakon što je Kejdžov sin navodno "više puta udario dve žrtve", a nije poznato ko je druga, pored njegove majke. Veston je tada navodno pobegao s lica mesta pre dolaska policije, a njegova majka je nekoliko dana kasnije viđena s modricama na licu.

 

Kristina Fulton uslikana je nekoliko dana posle napada.foto: Bruce/javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Portparol losanđeleske policije potvrdio je da je sin Nikola Kejdža lišen slobode, a potom je pušten uz kauciju od 150.000 dolara. Veruje se da je upravo slavni glumac bio taj koji je platio kauciju.


Veston i ja se nismo svađali pre incidenta – napisala je Kristina Fulton potom na Instagramu. – U nedelju, 28. aprila, nekoliko Vestonovih najboljih prijatelja me je pozvalo da im pomognem jer je Veston imao krizu mentalnog zdravlja.


Kada je stigla, kaže da je "brzo delovala da bi osigurala Vestonovu bezbednost".


Po dolasku me je dočekao moj sin, koji je očito bio u stanju nervnog sloma, što je postalo užasno iskustvo – nastavila je ona. – Uvek sam podržavala svog sina u borbi za mentalno zdravlje. Činim sve što mogu da mu pružim stalnu podršku koja mu je potrebna.

 

Veston je jedno od troje dece glumca Nikolasa Kejdžafoto: EPA-EFE/EDUARDO LIMA


Ovo nije prvi put da je Veston uhapšen, budući da se i 2017. našao iza rešetaka nakon vožnje pod dejstvom alkohola, kada je udario u nekoliko saobraćajnih znakova, parkirane automobile, poštanske sandučiće i drvo i zatim pobegao s lica mesta.


Pored Vestona, Nikolas Kejdž ima s Alis Kim sina Kal Ela, dok je pre dve godine sa suprugom Riko Šibatom dobio i ćerku Ogast.

 

BONUS VIDEO

Sociološkinja pozvala policiju da prijavi nasilje i dobila bizaran odgovor