uživanje u italiji

Dok traje slatko iščekivanje – romantični odmor! Jovana Stojiljković pokazala stomak u poodmakloj trudnoći

Jedan od omiljenih regionalnih parova trenutno čeka prvo dete, a šarmantna glumica blista u drugom stanju.

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković uskoro će dobiti prvo dete.foto: F.S./ATAImages

Srpska glumica Jovana Stojiljković i bosanskohercegovački i hrvatski glumac Goran Bogdan trenutno čekaju prvo dete, javio je nedavno hrvatski Story.


Ovaj portal ekskluzivno je objavio prvu fotografiju zvezde serija "Senke nad Balkanom", "Južni vetar" i mnogih drugih na kojoj se vidi Jovanin trudnički stomačić, a par koji je poznat po tome što ne priča o privatnosti nije komentarisao pisanje medija.


Ipak, Goran Bogdan, koji je proteklih godina obeležio neke od najuspešnijih regionalnih projekata, sada je podelio snimak s njihovog romantičnog putovanja na kom smo imali priliku da vidimo i njegovu trudnu životnu saputnicu.

Par je iskoristio slobodno vreme u letnjim danima da obiđe Veronu, jedan od najlepših gradova Evrope, a glumac je objavio kompilaciju snimaka koji svedoče o veličanstvenosti Verone i njihovom provodu.

 


U jednom delu snimka vidi se i Jovana Stojiljković s rastućim trudničkim stomakom, odevena u letnju haljinu i sa šeširom na glavi.

 

Trudna Jovana Stojiljković na odmoru u Veroni s Goranom Bogdanomfoto: bogdangoranbogdan/INstagram

Podsetimo, par je prvi put doveden u vezu pre sedam godina, a pre nekoliko godina mediji su pisali da su oni nakratko raskinuli i pomirili se.

 

BONUS VIDEO

U Sarajevu nagrada za Jovanu Stojiljković