IPAK KRAJ

Da li se Dženifer Lopez i Ben Aflek stvarno razvode? Prijatelji para otkrili iznenađujuće detalje o njihovom braku

Navodno je dokumentacija o prekidu braka spremna već mesec dana i par se sprema da objavi zajedničko saopštenje za javnost.

Ben Aflek i Dženifer Lopez ipak ne mogu da spasu brak.foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Proteklih nedelja glasine o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka kružile su svetskim medijima, a par se nije oglašavao tim povodom.


Glumac i režiser već neko vreme ne živi u njihovom zajedničkom domu u Los Anđelesu, koji je, prema pisanju medija, na prodaju, a izvori bliski Džej Lo i Afleku tvrde da je njihov brak definitivno okončan.


Navodno su poslednji pokušaji da se pomire propali, a "dokumentacija o razvodu je finalizirana, ali nije još uvek predata", tvrdi više izvora.


Navodno je par potpisao razvod i uskoro će zvanično saopštiti da više nisu u braku, a mediji prenose da će oni zajedno objaviti ovu vest.

Završili su s papirima o razvodu pre mesec dana, ali čekaju pravi trenutak da ih predaju – kaže osoba bliska supružnicima. – Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će navesti kako mnogo vole jedno drugo i, iako su se borili da uspeju, nisu mogli.

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez već neko vreme se ne pojavljuju zajedno.foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ove vesti stižu nakon što su mediji preneli da je, na dan kada je Dženifer slavila 55. rođendan, njen suprug kupio novu vilu za 20,5 miliona dolara.


Dženifer Lopez i Ben Aflek već neko vreme se ne pojavljuju zajedno u javnosti, a leto provode odvojeno, pa tako nisu zajedno proveli ni rođendan latino dive ni godišnjicu braka 16. jula.


Paru su se putevi prvi put u krstili početkom 2000-ih, nakon čega su bili u vezi koju su mediji detaljno pratili, a potom se verili. Veridba je, međutim, otkazana, a svojevremeno su objasnili da je razlog bio ogroman pritisak medija.

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

U međuvremenu se Džej Lo udala za Marka Entonija i dobila dvoje dece s njim, posle čega su se razveli, a Aflek je u braku s glumicom Dženifer Garner dobio troje dece, nakon čega je usledio rastanak.


Latino zvezda i glumac pomirili su se 17 godina nakon raskida veridbe, a venčali su se u aprilu 2022.

 

BONUS VIDEO

Saveti trenera Džej Lo