drugari iz razreda su otkrili sve

Pohađao školu pod lažnim imenom, nije smeo sam ni do toaleta: Školovanje Barona Trampa krije mnogo tužnih detalja

Tajnoviti Baron Tramp se nikada ne eksponira u javnosti, a to je važilo i za njegovo pohađanje srednje škole.

Baron Tramp je prava enigma za javnost i dan-danasfoto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

Jedini sin Donalda i Melanije Tramp, Baron Tramp, od detinjstva je prava enigma, a njegova mama se svojski potrudila da mu sačuva privatnost od znatiželjnih medija.

 

U jeku predsedničke kampanje, isplivale su nove informacije o ovom momku, najmlađem sinu Donalda Trampa, a njegovo školovanje nije prošlo lagano i onako kao kod druge dece.

 

On je pohađao tri godine školu Oksbridž na Floridi, ali imao je drugačiji tretman od svojih vršnjaka po svemu, i to ne u puko pozitivnom smislu.

 

Kako je pisao Dejli Mejl, tajna služba je u stopu pratila Barona, radi njegove bezbednosti, a zabranjene su mu bile i društvene mreže. Ne samo to, on nije smeo ni da se predstavlja kao Baron.

 

Zapravo, on je školu pohađao pod pseudnonimom Džek, premda su i profesori i učenici znali da je Baron u toj školi. Ipak, kako njegovi lični podaci ne bi dospeli u javnost, odlučeno je da se sve vreme maskira pseudonimom.

 

Njegova privatnost je bila dobro zaštićena, toliko da su ga pratili i do toaleta, a načinjeno je mnogo mera da se zaštiti poverljivost.

 

I drugari iz razreda imaju lepe reči za njega, te su otkrili da je bio lepo vaspitan i šarmantan, ali vrlo misteriozan; nije išao na žurke, rođendane, nije se hranio s njima, niti je učestvovao u aktivnostima tipičnim za srednjoškolce.

 

Baron Tramp s roditeljima Donaldom i Melanijomfoto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Na zahtev njegove majke, njegovo ime i lice nisu smeli da se pominju na društvenim mrežama, a on je jedini koji nije nikada pomenut u školskom godišnjaku.

 

On je bio društven i duhovit, ali veoma tajanstven. Nije dolazio na utakmice, nije se družio van škole, nije išao na dejtove, a ako je imao devojku, to nikad nije došlo do nas — rekao je njegov bivši drug, dodavši:

 

Šteta je što nije imao normalan život kao mi.

 

 

Roditelji zabrinuti

 

Kada se pročulo da Baron Tramp dolazi u Oksbridž, mnogi roditelji su se zabrinuli da će škola postati meta.

 

Roditelji škole "Oksbridž" bili su zabrinuti kada su čuli da će Baron Tramp tu učiti školufoto: GIORGIO VIERA / AFP / Profimedia

Bilo je dosta uzbudljivo kada je Baron Tramp došao u tu školu, otkrio je njegov nekadašnji drug iz razreda, dodavši da su svi želeli da ga upoznaju, a vremenom je pomama splasnula i više niko nije obraćao pažnju na ljude koji su ga čuvali.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus videož

DONALD TRAMP JE DŽON VEJN OVOG DOBA, PREDNOST JE OGROMNA! Eksperti: Postoji način da se trka izjednači? Mišel Obama je KLJUČNA