dopadaju li se vama?

Za dužu nogu & ultrašik izgled: Kejti Holms je pronašla magične baletanke i influenserke ne mogu da im odole

Najveća street style zvezda među poznatima obožava model baletanki koje, pored toga što su udobne i zahvalne za kombinovanje, stvaraju sjajnu optičku iluziju.

Kejti Holms bez sumnje ume da se doitera za svakodnevne prilikefoto: EPA / CLEMENS BILAN

Nekrunisana njujorška kraljica ulične mode Kejti Holms, pre nekoliko dana nas je ponovo oduševila trendi modnim izdanjem za svaki dan, čija je glavna "zvezda" kvalitetan par vanvremenskih farmerki.


Međutim, nisu ove teksas pantalone jedino što je privuklo pažnju modnih portala, već mnogi ističu da ovaj stajling slavne glumice može da posluži i kao inspiracija kada je reč o udobnom i šik obući za ležernije prilike tokom leta.


Reč je o jednostavnim crnim baletankama, modelu izduženog vrha poznatom pod nazivom "bademaste baletanke", koje svojim oblikom podsećaju na ovaj orašasti plod.

 

Kejti je i ranije često nosila ovakve modele, a jednom prilikom je ponela vrlo elegantnu svetloplavu varijantu.

 

Kejti Holms u baletankama u obliku bademafoto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za razliku od klasičnih špicastih modela, ove cipelice su izdužene, ali ipak zaobljenog vrha, a podsećaju na prepoznatljivi stil Francuskinja i izgleda pomalo retro i veoma romantično.

 

One vizuelno čine da noge deluju duže, ali nisu previše oštre i deluju prikladnije za obavljanje svakodnevnih obaveza u odnosu na baletanke sa špicem.

 


"Bademaste baletanke" već neko vreme su hit među trendseterkama, a nedavno ih je ponela i čuvena influenserka Aleksa Čang, koja ih je takođe kombinovala s pantalonama.

 


Dizajneri već neko vreme nude vrlo interesantna rešenja kada je reč o izduženim modelima ravnih cipela, a jedan od najzapaženijih je model brenda Sezane s leopard printom, ubedljivo najpopularnijim dezenom 2024.

 


Mogućnosti su razne, a ukoliko se opredelite za varijantu s kaišićima preko stopala, u stilu meri džejn cipela, spojićete dva ultimativna letnja trend za ovu godinu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o zapadnim trendovima