kejt i vilijam se slažu

Čak joj priča i sočne tračeve o Hariju! Princeza Ana uzela Šarlot pod svoje okrilje, a evo šta to znači za malu princezu

Rođena sestra kralja Čarlsa, princeza Ana, postala je nova "zaštitnica" princeze Šarlot i preuzela je važnu funkciju o njenom životu.

Princezu Šarlot će od sada princeza Ana podučavati "kako da se ponaša kao savršena princeza"foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Princeza Ana navodno je preuzela "pod svoje okrilje" princezu Šarlot, ćerku princa Vilijama i Ketrin Midlton.

 

Naime, funkcija princeze Ane jeste da "trenira" Šarlot, koja ima devet godina i priprema se da postane članica porodice koja će na sebe u budućnosti preuzeti mnogo posla.

 

Kako je rekao izvor iz palate, princeza Ana upozorava Šarlot na greške koje su pravili članovi porodice u prošlosti, kako ona sama ne bi uradila silčno ili isto.

 

Ana takođe nenamerno priča sočne tračeve o porodici, tako što prolazi kroz najgore poteze koje su činili članovi porodice, od toga da je njen stric Hari išao na žurku u nacističkoj uniformi, pa sve do užasnog fascinatora princeze Beatris na venčanju njenih roditelja — navodi se. 

 

I dok se možda čini da je Šarlotin "trening za princezu" težak posao, Ana i Šarlot uživaju zajedno, a čini se da je Šarlot vrlo vezana za svoju baba-tetku, za koju se vezuje epitet "najveće radoholičarke".

 

One pričaju sve vreme o svemu, o ženskom fudbalu, jedrenju, konjima, baletu, modi, manirima... Posebno se fokusira na to da oblikuje Šarlot da bude savršena princeza i rezervna kraljica — navodi se.

 

Princeza Ana podučava malenu Šarlot kako da bude "savršena princeza"foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Princeza Ana se takođe trudi da obezbedi zdravu vezu između Šarlot i njenog brata Džordža, osiguravajući da ne završe kao rivali, poput Vilijama i Harija, već da rastu međusobno se poštujući. 

 

Šarlotini roditelji, princ i princeza od Velsa, oduševljeni su što je Šarlot njena 73-godišnja baba-tetka uzela pod svoje okrilje. 

 

 Nisu mogli ni da zamisle boljeg modela od Ane, koja je poznata po svojoj etici rada i tome što je čvrsta podrška kralju. Ona jedan pogrešan korak nije napravila, a njeno mišljenje se i te kako poštuje. Ona je bila neprocenjivo važna za Kejt tokom ranijih godina i želi da i Šarlot ima sve što je ona dobila od Ane.

 

Princeza Ana bila je velika podrška Kejt Midlton kada je ona tek postala deo porodicefoto: EPA-EFE/TIM GRAHAM / POOL

Podsetimo, iako se pisalo o Aninim zdravstvenim problemima nakon što je pet noći provela u bolnici, deluje da je sada u finoj formi kada se pojavila na Olimpijskim igrama. 

 

Naime, ona je zadobila "manje povrede i potres mozga" nakon incidenta na imanju Getkomb park.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVOT KRALJICE ELIZABETE II: Najdugovečnija britanska vladarka