NJEN STIL

Midi, blago drapirana & s detaljima koji oduzimaju dah: Crna haljina za veče Ane Ivanović s teniserkama

Midi crna haljina Ane Ivanović za njoj sa teniserkama odličan je izbor za sve večernje prilike koje iziskuju eleganciju.

foto: AEDT / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Bivša teniserka Ana Ivanović pravi je primer svedenog stila sa pravim komadima za svako doba dana, šetnju, sport ili večernji izlazak. Kod Ane ne postoji šansa za modnu grešku, a čini se da su haljine njen uobičajeno dobar izbor u svakoj prilici.

 

Nedavno smo pitali veštačku inteligenciju ko je najbolje obučena Srpkinja i na prvom mestu našla se upravo Ana!

 

Nekadašnja teniserka je poznata po otmenom i sofisticiranom stilu, a često je viđamo u jednostavnim, oštrim linijama, klasičnim krojevima i neutralnim bojama, a to je pokazala i u najnovijem izdanju.

 

 

Supruga Bastijana Švajnštajgera za noć sa koleginicama teniserkama Soranom Krsteom i Andželik Kerber birala je divnu crnu haljinu u midi-varijanti, koja se divno nosi i uz sandale s visokom štiklom, ali i sa nešto nižom.

 

Reč je o haljini brenda Cult Gaia, prozračnom modelu od lana, vuna, viskoze i svile, iz kolekcije proleće/leto 2024, koja je rasprodata na nekim modnim sajtovima.

 

 

U pitanju je model halter haljine, s trakicama koje se ukrštaju oko vrata, kao i sa sečenim strukom, dok su otvori opšiveni zlatnim detaljima, koji se fantastično slažu s Aninim nakitom, zlatnim satom i minđušama. Tu su i crne otvorene sandale, a čitav utisak je: perfekcija!

 

Bilo je sjajno s vama – napisala je Ana Ivanović, pomenuvši teniserke u opisu fotografije.

 

Još njenih izdanja pogledajte u galeriji:

 

FOTO: Instagram / Anaivanovic
FOTO: Instagram / Anaivanovic
FOTO: Instagram / Anaivanovic
FOTO: Instagram / Anaivanovic
FOTO: anaivanovic/instagram
FOTO: Jon Kopaloff / Getty images / Profimedia
FOTO: EPA/JENS KALAENE
FOTO: Instagram / anaivanovic
FOTO: Printscreen/Instagram/anaivanovic

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

PRIRODNO, EFIKASNO, ODGOVORNO Ana Ivanović i dm predstavili njenu kozmetičku liniju! Otkrila i kako je koristi njen muž Bastijan