na meti osuda

"Ovo je baš strašno", "Patetično", "Sramota"... Princ Hari i Megan imali su pakleni plan za 11. rođendan princa Džordža

Princ Džordž je proslavio 11. rođendan, ali njegov stric imao je takođe poseban plan za taj dan.

Komentatori kraljevske proodice navode da Hari i Megan ne prezaju ni od čegafoto: EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Princ Hari i Megan Markl dobili su pregršt osuda od komentara kraljevske porodice kada je u pitanju njihov poslednji potez, načinjen svega par sati nakon što je Kejt Mildton, princeza od Velsa, objavila svoju novu fotografiju koju je uslikala, a na njoj je princ Džordž.

 

Poznato je da Ketrin sama fotografiše svoju porodicu i da se bavi ovom umetnošću, kao i da su gotovo svi objavljeni porodični portreti na zvaničnom Instagram profilu njenih ruku delo.

 

Ovog puta su imali poseban povod, a to je 11. rođendan princa.

 

U utorak je takođe objavljeno da će Igre nepobedivih, projekat koji strastveno vodi princ Hari već godinama, imati sedište u njegovoj rodnoj zemlji po prvi put od 2014. godine,

 

Za to vreme, Megan boravi u Montesitu, gde i i inače živi s porodicom, a u svom programu je Den Vulton, nekadašnji spiker u Velikoj Britaniji, oštro komentarisao njihove nove poteze.

 

Navodi se da Megan i Hari pažljivo kontrolišu da važne vesti objavljuju baš kad i Vilijam i Kejtfoto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Ovo je strašno. Princ Hari je skrenuo pažnju s rođendana princa Džordža i fotografija koje je uslikala Kejt Midlton i istog dana najavio da će Igre nepobedivih biti održane u Birmingemu 2027. To je patetično. Hari je znao da je Džordžu rošendan i znao je da će objaviti fotografiju, samo je hteo da ukrade pažnju svojom objavom — smatra Vulton.

 

 

Kraljevska komentatorka Ejndžela Levin je dodala svoje mišljenje o tome:

 

To je sramota. Mislim da Megan voli da radi takve stvari, to smo videli mnogo puta. Svaki put kad kraljevska porodica uradi nešto, ona mora da uradi nešto i sama i sve to je pažljivo kontrolisano. Mnogo puta sam rekla da zna šta radi, nije greška, ona je dosta oprezna. I Hari, pretpostavljam, radi šta mu se kaže.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)