ASTROLOŠKE PROGNOZE

Sve će biti u znaku — bivših! Retrogradni Merkur ovog avgusta nas vraća pravo u prošlost, a imaće poseban uticaj na nas

Retrogradni Merkur stiže u avgustu 2024. i imaće poseban uticaj na dve oblasti našeg života.

Šta nam donosi retrogradni Merkur ovog avgusta?foto: Kiyko Andrey/Shutterstock

Posle vedrog i emocijama bogatog jula dolazi jednako miran avgust, koji počinje mladim Mesecom u Lavu 4. avgusta i prelaskom Merkura u retrogradnu fazu. Tako će na nebu biti tri planete u retrogradnom kretanju, jer će se u julu "u prošlost" vratiti i Saturn i Neptun.

 

Šta će doneti retrogradni Merkur u avgustu 2024?

 

Kada je planeta u retrogradnom kretanju, metaforički traži od nas da obratimo pažnju na jednu oblast života. Pošto će ovog puta Merkur biti retrogradan u znacima Device i Lava, to će uticati na dve oblasti.

 

Moraćemo ponovo da razmislimo o ljubavnim aferama, što znači da će se mnogi ljudi (posebno žene) vratiti prošlim vezama.

https://www.wday.ru/astrology/koroleva-reshila-vernutsya-chto-prineset-retrogradnyi-merkurii-s-5-po-28-avgusta-vsem-znakam-zodiaka/

 

Kraljica je odlučila da se vrati – tako se može opisati retrogradni Merkur u avgustu 2024. Stvar je u tome što će tokom retro faze ići pored Venere u znaku Lava, koji simbolizuje kraljevsku i ponosnu ženu.

 

Verovatno će one devojke koje su odlučile da prekinu vezu nastojati da joj se vrate, ali samo da biste analizirali odnose i svoja osećanja. Stoga, ako ste žena i "privlači" vas neki muškarac iz prošlosti ili pokušavate da obnovite vezu sa partnerom, dajte sebi vremena da to uradite.

 

Ponekad treba nekoliko puta da zakoračimo u istu vodu, iako se čini da gubimo ponos.

 

Mnoge žene će se vratiti bivšim partnerima tokom ove retrogradne faze Merkurafoto: Anton27/Shutterstock

Druga važna oblast na koju će Merkur uticati je naš rad i zdravlje. Budući da je u znaku Device od 1. avgusta do 15. avgusta, može doneti povratak bivših zaposlenih na posao, a moraćete da uradite i neke testove koji će vam možda zatrebati tokom mladog Meseca u Devici 2. septembra, piše wday.ru.

 

Budite strpljivi i pratite plan!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.