svakome dobro stoji

Posle povratka u plavuše – opet drastična promena: Nova frizura Džulije Roberts podmlađuje i biće zauvek u modi

Holivudska glumica Džulija Roberts ponela je frizuru koja je savršen izbor za svaku ženu jer pristaje svakom obliku lica.

Frizura slavne glumice mnogima će biti inspiracija ovoga letafoto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Slavna glumica Džulija Roberts osim po svojim uspešnim filmskim ostvarenjima, poznata je i po čestim promenama imidža.

 

Omiljena holivudska slatkica živi je dokaz da i u 57. godini žena može da izgleda besprekorno, a sa svakim novim look-om čini se da glumica postiže efekat "fontane mladosti".

 

Ovoga puta Robertsova se pojavila na finalu Vimbldona i demonstrirala svoju novu frizuru koja je zasigurno najveći hit ovoga leta.

Zvezda filma "Zgodna žena" do sada se oprobala kao brineta, crvenokosa, crnka – i u svim ovim varijantama zaista je odavala utisak – prave "zgodne žene".

 

Ovoga leta Džulija Roberts odlučila je da ponovo testira "da li se plavuše zabavljaju više", te se ofarbala u toplu nijansu meda koja se savršeno presijava na zracima julskog sunca.

 

Džulija Roberts sa suprugom na muškom finalu Vimbldonafoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Ipak, ono što njenu "novu kosu" koju je premijerno pokazala na vimbldonskim tribinama čini toliko posebnom jeste stil frizure koji je ovoga leta zaludeo žene širom sveta – u pitanju je takozvani lob ("long bob").

 

Za sve one koji nemaju dovoljno hrabrosti za klasičan kratki bob, a ipak žele nešto smelije i drugačije ovoga leta sve popularnija lob frizura idealan je odabir.

 

Džulijin "lob" je za čistu desetkufoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Čini se da Džulija Roberts nije jedina poznata dama koja je posegla za ovim trendom, pa tako slavne lepotice poput Margo Robi i Selme Hajek takođe ovih dana plene noseći letnju "it" frizuru.

 

Margo Robi obožava svoju lob frizurufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Još u mladosti Selma Hajek nosila je danas sve popularniji dugački bob, kom se iznova i iznova uvek vrlo rado vraća. 

 

Selma Hajek još u mladosti je nosila ovu sve popularniju frizurufoto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Trener Dženifer Lopez otkriva tajne pevačicinih oblina