blistaju

Sreća, ljubav i uspavani Boris u maminom naručju: Tamari Dragičević muž i sin priredili slatko iznenađenje

Jedna od omiljenih domaćih glumica postala je tokom vikenda mama po treći put, a njen izabranik i poznati glumac Petar Benčina podelio je simpatičan trenutak ispred porodilišta.

Petar Benčina i Tamara Dragičević dobili su treće detefoto: Instagram

Glumica Tamara Dragičević u subotu je donela na svet treće dete, a njenom suprugu i poznatom glumcu Petru Benčini i njoj pridružio se još jedan dečak.


Ponosni roditelji male Staše i Lazara sada su dobili sina Borisa, a glumica je na Instagramu već pokazala da se dobro oseća i blista nakon rođenja mališana.


Ona je još uvek u porodilištu i oporavlja se sa svojim sinčićem, a porodica joj je priredila simpatično iznenađenje i izmamila osmeh.

Kako su Benčina i ona pokazali na Instagramu, glumac je s njihovim sinom Lazarom došao ispod prozora bolnice da bi video suprugu... 

Petar Benčina i Lazar ispred porodilištafoto: @ tamaradragicevic/Instagram

Tamara je izašla da ih pozdravi držeći usnulog Borisa u naručju.

 

Tamara Dragičević s bebom u porodilištufoto: @ tamaradragicevic/Instagram

Nakon što je njihovo treće dete došlo na svet, glumac je podelio fotografiju iz porodilišta uz šalu da su na porođaj produžili iz provoda.


Jutros negde oko pola 4 posle izlaska u grad svratili smo do "Dragiše Mišovića". Ti si neverovatna – poručio je Benčina.

 


Tamara Dragičević, koja nema često običaj da priča o privatnom životu, nedavno je napravila izuzetak i skrenula pažnju na to da i tate treba da brinu o deci koliko i majke, što neretko, nažalost, nije slučaj.


Kad čujem pitanje "Da li mi Petar pomaže", odakle da krenem? Kako se uopšte daje odgovor na to pitanje? Prva pomisao – "Bože, kako pomaže?", ne pomaže on meni, to su i njegova deca. Nisam ga zamolila na ulici, da sam mu prišla i rekla: "Možeš da mi napraviš dete, nemaš nikakvu obavezu" – istakla je ona za Novu. – Možda bih onda odgovorila na to pitanje i rekla: "Stvarno dođe ponekad i obiđe nas".


Par je, inače, u braku od 2016. godine, kada su se na Adi Bojani jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

 

BONUS VIDEO

Tamara Dragičević u "Realnoj priči"