nestvarne

Jedan par košta 1.390 dolara i morate da ga vidite: Omiljena obuća Nine Badrić ovog leta je pravo malo umetničko delo

Nakon što je nedavno ponela crnu varijantu neobičnih papuča, hrvatska pevačica sada je pokazala da ima i par u crvenoj boji, a utisak je u oba slučaja bio sjajan.

Nina Badrić u crvenom modnom izdanju u Šibenikufoto: Instagram/badrich

Hrvatska pevačica Nina Badrić nastupila je juče u Šibeniku, gde je uz kolegu Tonija Cetinskog održala koncert za pamćenje.


Pevači koji su na veče postali muzički duo dirnuli su publiku nekim od svojih najvećih hitova, a popularna Nina je još jednom priredila mali modni šou svojim obožavaocima koji se svrstavaju u modne sladokusce.


Pop zvezda je stigla na nastup u kombinaciji potpuno crvene boje, a za ovu priliku je odabrala neobičnu mini-haljinu dugih rukava i zatvorenog okovratnika s koje se do poda pruža komad tkanine, dok je oko jedne noge obmotala crvena tračica.

 


Srce-papuče Nine Badrić


Najinteresantniji deo ovog modnog izdanja Nine Badrić nesumnjivo je obuća, a hrvatska i regionalna zvezda očigledno je pronašla novi omiljeni model jer je nedavno nosila crnu varijantu istog para.

 


Ona je nastupila u papučama modne kuće Alaïa, providnim modelom Le Coeur koji na prstima ima crveni detalj u obliku srca. Izrađen je od teleće i jagnjeće kože i košta čak 1.390 dolara, a proizvodi se, pored crne i crvene, još i u beloj i krem varijanti.

 


Za još elegantniji look, tu je tanka štikla visoka 9 mm, a posebnu draž daje lakovana završnica, kao i srculence na vrhu papuča.


Da ova ljubav nikad ne pobegne – istakla je Nina u opisu fotografija svog stajlinga za Šibenik.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Modni počeci Biljane Tipsarević