stil za vimbldon

Modno izdanje Jelene Đoković koje poručuje – ova žena zna šta radi! Nabavite bilo šta iz ovog stajlinga i imate klasik

Jelena Đoković najvernija je podrška Novaku dok nastavlja borbu na Vimbldonu, a modnim sladokuscima uvek su interesantne njene kombinacije. I vrlo inspirativne!

Stefan i Jelena Đoković na Novakovom meču na Vimbldonufoto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji ovog sporta, juče se plasirao u četvrto kolo Vimbldona, pobedom nad Aleksejom Popirinom.


Slavni Srbin tako je napravio novi korak ka osvajanju svoje osme titule na najstarijem i najprestižnijem turniru na svetu, a ponovo je s tribina imao podršku svoje porodice.


Jelena Đoković vatreno je bodrila supruga, a i ovog puta je odabrala veoma šik modno izdanje koje je privuklo pažnju.

Direktorka Fondacije "Novak Đoković" opredelila se za svoju omiljenu kombinaciju, udobnu, proverenu i pouzdanu, vanvremenski spoj sakoa, farmerki i bele košulje.

 

Stefan i Jelena Đoković na Novakovom meču na Vimbldonufoto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Jelena je, naime, ponela skinny farmerke od tamnog džinsa, klasičan model kakav uvek treba imati u garderoberu jer izgleda elegantno i vrlo se lako uklapa urazne stilove. Tome je dodala jednostavnu belu košulju s kragnicom, jedan od njenih omiljenih komada, a sve je zaokružila crnim strukiranim blejzerom koji naglašava ramena i izgleda vrlo efektno zahvaljujući zlatnim dugmićima.


Ovaj detalj je mudro kombinovan s tankim crnim kaišem sa zlatnom kopčom, a svaki od delova ovog stajlinga odvojeno je praktičan i večno šik komad, dok su zajedno neprevaziđen spoj.

 

Stefan i Jelena Đoković na Novakovom meču na Vimbldonufoto: IMAGO / imago sportfotodienst / Profimedia

Jelena je, inače, i tokom nedavno boravka u Parizu, gde je Novak Đoković igrao na Rolan Garosu, nosila sličan stajling – uske farmerke, belu košulju i isti ovaj sako, a u pitanju odevna varijanta s kojom nema greške u različitim prilikama jer spaja nonšalanciju i eleganciju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak Đoković peva i ljubi Jelenu