lepe vesti

Porodila se Tamara Dragičević: Stigla treća beba u dom poznatog glumačkog para, dečak dobio prelepo ime puno simbolike

Sada će Staša i Lazar dobiti pojačanje, a u domu Tamare i Petra ponovo će se začuti bebeći plač

PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆfoto: Instagram / tamaradragicevic

Naša glumica Tamara Dragičević objavila je na društvenim mrežama prelepe vesti. U dom nje i njenog supruga Petra Benčine stila je prinova.

 

Glumica se tokom noći porodila po treći put, tako da će sada njena ćerkca Staša i sin Lazar dobiti pojačanje.

 

U porodicu je stigao naslednik, a par je odlučio da sinu da ime Boris, što označava ratnika, a smatra se i kraćim oblikom imena Borislav.

Kao i uvek uz duzu humora glumica je podelila lepe vesti, a kasnije i fotogafijom na Instagram storiju otkrila da se nalazi u porodilištu i da je beba sa njom.

 

- Jutros negde oko pola 4 posle izlaska u grad svratili smo do "Dragiše Mišovića" - glasila je njena objava.

 

Ipak, ono što znamo jeste da su se bratu Staša i Lazar neizmerno radovali, a sada cela porodica slavi i željno isčekuje kada će mama i beba iz porodilišta doći u svoj topli dom.

 

PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆfoto: Instagram / tamaradragicevic

Tamara Dragičević i Petar Benčina su u braku od 2016. godine, a naslednicu Stašu dobili su krajem iste godine. Nakon 3 godine, u avgustu 2019. godine stigao je i sin Lazara.

 

Kad su objavili da je Tamara trudna i da uskoro stiže treća beba svi članovi su bili neizmerno srećni, ali se čini da je najveće uzbuđenje bilo upravo kod mališana. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stigla prinova u dom Lune Đogani