fantastična ideja

Zapravo donosi prelep miris! Trik kojim se žene služe kada ostanu BEZ PARFEMA je tako jednostavna i jeftina alternativa

Kada nemate parfem, postoji jednostavan trik koji fantastično funkcioniše i donosi predivan miris koji dugo traje.

Tiktokerka je pokazala zanimljiv trik kojim se služi za fin mirisfoto: Body Stock/Shutterstock

Ako ste ikada zaboravili da kupite svoj omiljeni parfem, a ostali ste bez njega ili vam se ne troši novac na novi, postoji jedan zanimljiv i veoma jeftin trik.

 

Ispostavilo se da ga mnoge žene koriste, ali tek sada je ova tehnika mirisanja postala viralna, otkako je jedna tiktokerka prikazala na svom profilu zbog čega uvek lepo miriše bez parfema.

 

Zapravo, sve što vam je potrebno jeste jedna stvar koju verovatno imate kod kuće i redovno je koristite u kulinarstvu!

 

Naime, Elizabet Monahan, korisnica TikToka, podelila je snimak na kome je otkrila tajnu svog lepog mirisa, a, inače, ima skoro 271 hiljadu pratilaca. 

Ova devojka iz Kalifornije podelila je da je ljudi često pitaju zbog čega stalno miriše na vanilu.

 

 

Tajna njenog mirisa je: ekstrakt vanile!

 

Ona ga nanosi direktno na zglobove i vrat za topao i sladak miris, a kune se da je reč o najjeftinijoj alternativi parfemu koja se može naći. I drugi korisnici ove društvene mreže su u komentarima pisali da i sami koriste ekstrakt vanile umesto parfema.

 

 

Za razliku od parfema, ekstrakt vanile daje prirodan miris, a može se naneti na prevoje za dugotrajan efekat; područje vrata i zgloba na ruci prirodno je toplo i tako miris opstaje tokom dana.

 

Možete čak napraviti i sami svoj sprej tako što ćete vanilu pomešati s vodom, a što više ekstrakta upotrebite, miris će biti jači.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ritual oko tamjana—miris koji spaja davninu i savremeno doba