živopisno i udobno

Letnji stil u znaku umetnosti i slobode: PLETENA HALJINA Tamare Kalinić pravo malo remek-delo – sve je samo ne dosadna!

Predstavljamo vam višenamensku must-have haljinu sezone koju svaka trendi dama mora imati u svom garderoberu ovoga leta!

Tamara Kalinić sinonim je za dobar stil i modni ukusfoto: Mairo Cinquetti / Zuma Press / Profimedia

Ove sezone, modni svet očaran je jednim neodoljivim komadom odeće koji polako ali sigurno osvaja srca širom planete.

 

U pitanju su haljine koje ne samo da pružaju osećaj udobnosti i lakoće tokom leta, već su i apsolutni modni "statement".

 

Inspirativne i sveprisutne, ove haljine našle su se u kolekcijama svetski poznatih brendova poput Missoni-ja i Maison Valentina, te su postale omiljen izbor brojnih poznatih dama kao što je Tamara Kalinić.

 

Ono što ove haljine izdvaja iz mora drugih trendova jeste njihovo kompleksno pletivo obogaćeno raznovrsnim šarama, bojama i dezenima.

 

Svaka haljina je unikatno remek-delo – spoj tradicionalnog sa savremenim dizajnom koji oduzima dah.

 

Missoni je predstavio svoju verziju sa karakterističnim šarenim cik-cak uzorcima, dok Maison Valentino donosi elegantne kombinacije boja i tekstura koje savršeno pristaju svakom tipu žene.

 

 

Ove haljine nisu samo komad garderobe, već pravi prikaz umetnosti koja ističe individualnost i stil svake žene koja ih nosi. Sa njima dolazi osvežavajuća doza kreativnosti i slobode, pružajući mogućnost da se izrazite na jedinstven način.

 

 

Njihova svestranost omogućava nošenje kako u opuštenim dnevnim prilikama, uz sandale i slamnati šešir, tako i u večernjim izlascima uz elegantne dodatke koji naglašavaju sofisticiranost.

 

Osim iz jednog dela, modeli ovog tipa mogu se pronaći i u obliku setova sačinjenih od "matching" suknje ili pantalona, bluze, pa čak i kupaćeg kostima.

 

 

Zaista, ove haljine su više od mode – one su simbol živopisne energije leta, pružaju osvežavajući dah stilskog izraza i potvrdu da se lepota može pronaći u svakom detalju.

 

U njima, svaka žena se oseća spremno da zasija pod sjajem gradskih svetala ili pod suncem nekog egzotičnog odmarališta.

 

 

Zato ne čudi što su šarene pletene haljine postale pravi hit ove letnje sezone – spoj elegancije, udobnosti i beskrajnih mogućnosti za izražavanje ličnog stila.

 

Neka vaša garderoba ove sezone zrači bojama i šarama, uz haljine koje će vas inspirisati da budete svoje najbolje ja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!