čik nađite manu!

Frizura, haljina & obuća – LEKCIJA za svetske zvezde: Jelena Đoković očarala Pariz na glavnom modnom događaju 2024.

Uvek savršeno doterana, supruga Novaka Đokovića i ovog puta je demonstrirala nezaboravan i otmen stil koji zaista ostavlja utisak

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića i direktorka Fondacije "Novak Đoković"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Čuveni magazin Vogue organizovao je juče Vogue World: Paris, jedan od najvažnijih modnih događaja ove godine, na Trgu Vandom videli smo veliki broj svetskih zvezda.


Publika je imala priliku da vidi čak 188 sportista i sportistkinja, 151 modela, 70 plesača i plesačica i uživa u nastupu velikog orkestra od čak 40 članova, a sve se završilo performansom 20 brejkdensera iz celog sveta.


Bili su tu Keti Peri, Serena Vilijams, Điđi Hadid, Kendal Džener, Sabrina Karpenter... i naša Jelena Đoković!


Supruga Novaka Đokovića, najboljeg tenisera planete, pratila je raskošnu reviju iz publike, a doterala se u skladu s prilikom – glamurozno, elegantno i upečatljivo!

 

Jelena Đoković na događaju Vogue World: Parisfoto: milandjacic, Instagram

Jelena je odrabrala pomalo neobičnu toaletu, belu mini-haljinu s odsjajem koja ima izražen puf-efekat. U pitanju je model zatvorenog okovratnika i kratkih rukava, koji naglašava struk uz pomoć širokog crnog pojasa, a ovaj moćan kontrast i sudar boja izdvaja njeno izganje iz mase.


Gospođa Đoković kombinovala je ovu kreaciju s jednostavnim crnim papučama s tankim štiklama, a njen glamurozan look pratila ista takva frizura – prelomljene lokne prebačene na jednu stranu, u duhu diva iz ere starog Holivuda.

 

Jelena Đoković i Tamara Kalinić na događaju Vogue World: Parisfoto: Instagram / jelenadjokovicndf

Jelena je na Instagramu podelila samo jednu fotografiju s ovog događaja, za koju je pozirala sa čuvenom influenserkom Tamarom Kalinić i poručila:


Od Srbije... 12 poena.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Biljana Tipsarević o modnim počecima