romantika koja ne bledi

MODNA BAJKA U PORTOFINU: 3 haljine u kojima je nemačka influenserka proslavila veridbu prava su ODA ŽENSTVENOSTI

Nemačku influenserku Leoni Hane dugogodišnji partner zaprosio je nakon 10 godina veze na italijanskom priobalju, a za specijalnu priliku plavokosa trendseterka pripremila je čak 3 vanvremenske haljine.

Leoni Hane jedna je od najstilizovanijih žena današnjicefoto: Stefano Costantino / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna od najpoznatijih modnih influenserki na svetu Leoni Hane velika je inspiracija ženama širom sveta, a na društvenoj mreži Instagram prati je čak 4,8 miliona ljudi.

 

Lepa Nemica sa svojim onlajn prijateljima nesebično deli savete vezane za lepotu i modu, a detalje iz privatnog života čuvala je za sebe sve do sada.

 

Naime, nakon dugih 10 godina uživanja u ljubavi sa izabranikom Aleksom Galijevskim Leoni je prošle nedelje u Portofinu izgovorila – DA! – a 3 haljine koje je ponela tom prilikom pravo su malo remek-delo.

 

Prepoznatljiva po svom unikatnom i elegantnom stilu, plavokosa Leoni postavlja standarde kada je moda u pitanju.

 

Na njenim društvenim platformama često možemo videti objave sa različitih destinacija, a najčešće su u pitanju poslovna putovanja sa partnerskim brendovima.

 

Ovoga puta, Haneova nije ni slutila šta će joj odlazak u bajkoviti Portofino doneti; pa ipak, kofer je spakovala baš u skladu sa iznenađenjem koje će pamtiti do kraja života.

 

1. Mala bela haljina 

 

 

Mini bela haljinica koja neodoljivo podseća na modernu verziju bajkovite venčanice slutila je na pitanje koje će tog dana dugonogoj influenserki biti postavljeno.

 

 

Uklopljena sa otvorenim papučicama iste boje i gomilom trendi nakita, kreacija sačinjena od krutog korseta i razigrane puf suknje pravi je modni pogodak za letnje večeri kraj mora ili šetnju kroz neki evropski grad.

 

 

2. Roze za princeze

 

 

Pripijena uz telo haljina u nežnoroze nijansi savršen je prikaz otmenosti i elegancije kojom lepa Leoni odiše. Imitacija rukava koji u padu na suptilan način otkrivaju ramena prava je oda ženstvenosti.

 

 

Cvetni detalj blizu okovratnika apsolutni je hit ove sezone, a pored ove varijante savremene trendseterke odlučuju se i za sandale sa istovetnim cvetnim motivom.

 

 

3. Perje i svila

 

 

Svetlolila haljina neobičnog kroja koja seže ispod kolena demonstracija je vanvremenskog glamura. Kreaciju na jedno rame krase ivice optočene raskošnim perjem iste boje kakve je i svila od koje je satkana baza ovog unikatnog komada odeće.

 

Ovaj look Haneova je upotpunila svojom "Lady Dior" torbicom u neutralnoj bež nijansi i skupocenim nakitom luksuznih brendova, poput niza prepoznatljivih Cartier narukvica.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Lea Stanković stavila tačku na polemiku o haljini koju je nosila kao kuma