i palata je bila saglasna

Viktorija Bekam je rekla samo – "NE": Neočekivani zahtev Megan Markl zbog kog su im odnosi LEDENI godinama

Nakon što je supruga princa Harija zamolila svoju novu slavnu prijateljicu za nešto, dobila je ono čemu se definitivno nije nadala – odbijanje.

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksafoto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Dejvid Bekam, nekadašnji fudbaler reprezentacije Engleske i Real Madrida, i njegova supruga, modna dizajnerka i članica grupe Spice Girls Viktorija Bekam ovih dana suočavaju se s nizom vrlo neprijatnih optužbi.


Autor Tom Bauer objavio je knjigu o njihovom životu, nazvanu "Kuća Bekamovih", u kojoj iznosi brojne interesantne i nepotvrđene detalje o dinamici ovog para, životu njihove porodice, odnosima s drugim poznatim ličnostima...


I dok se Beks i Poš verovatno drže za glavu dok čitaju sve Bauerove tvrdnje koje mogu da im naruše imidž, on je "potkačio" i Megan Markl, vojvotkinju od Saseksa i suprugu princa Harija.

Detaljno se bavio odnosnom Megan Markl s Viktorijom Bekam, a naveo je da je tenzija između njih nastala kada je kreatorka odbila da poklanja nekadašnjoj glumici svoje kreacije.

 

Dejvid i Viktorija Bekam održavaju dobre odnose s pripadnicima kraljevske porodicefoto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Kako se navodi u "Kući Bekamovih", nakon što se Megan udala za princa Harija i postala članica britanske kraljevske porodice, svesna da će biti fotografisana iz dana u dan, izrazila je želju da nosi odeću i torbe koje potpisuje Viktorija Bekam. Ona je navodno pitala suprugu Dejvida Bekama da joj besplatno da sve što joj treba, a Viktorija je to – odbila.


Veruje se da je ovo dovelo do "ledenih odnosa", kakvi danas vladaju između Bekamovih i Saseksovih.

Međutim, nije kriva samo Viktorija, nego je navodno i Palata odbacila ovu mogućnost zbog protokola koji vladaju na dvoru. Štaviše, Bauer piše da je "Palata stavila veto na to jer je protiv pravila".

 

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksafoto: Emmanuel Osodi / AFP / Profimedia

U pomenutoj knjizi se navodi i da je Megan Markl pobesnela kada je shvatila da je ovaj poznati par bogatiji od njenog muža i nje, iako su oni plemići.

 

Bila je besna kad je shvatila da su Bekamovi bogatiji od nje, imali su pet kuća, stalan pristup privatnim avionima, pozivnice da plove jahtama i mnogo više novca, a ona je trebalo tek da postane vojvotkinja – ističe Bauer.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Čarls će morati da vlada još godinama"