uvek šik

I uz patike i uz sandale: Slavne glumice na istom mestu u ISTIM HALJINAMA, ali ih nose na potpuno različite načine

Sasvim slučajno, dve holivudske zvezde stigle su na jedan događaj u Italiji u identičnim haljinama, ali se tu sva sličnost njihovih stajlinga završava jer su se opredelile za različit stil

Bri Larson uvek je besprekorno odevenafoto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Kada je u pitanju letnji stil, postoje dezeni koji su vanvremenski i možemo računati da će zauvek ostati u modi, poput cvetnog ili tufnastog.


S time su računale i dve poznate glumice, koje su na isti događaj došle u haljinama na tufne, i to, sasvim slučajno, u identičnom modelu!


Ono što je često najveća modna noćna mora slavnim ličnostima i njihovim stilistima glumice Bri Larson i Aleksandra Dadario smatrale su simpatičnim, pa su pozirale zajedno.

 

Bri Larson i Aleksandra Dadario pojavile su se u istim haljinamafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oskarovka Bri Larson i zvezda serije "Beli lotos" Aleksandra Dadario ovih dana su među zvanicama 7. festivala Filming Italy Sardegna, gde su prisustvovale raznim događajima.

Na jedan od njih stigle su u istim haljinama, modelu Maryanna koji nosi potpis brenda Dôen, a u pitanju je jednostavan letnji model koji pada do članaka.

 

Bri Larson u Dôen tufnastoj haljini po imenu Maryannafoto: SGP / ddp USA / Profimedia

On ima veoma tanke bretele, pripijen gornji deo i od struka se postepeno širi u A-kroj, što mu daje izvesnu dozu romantike. Sve vrlo razigranim i živahnim čini tufnasti print, pa haljina izgleda vedro uprkos svojoj ozbiljnoj crno-beloj kombinaciji boja.

 


Dok je Aleksandra Dadario ponela ovaj model s belim patikama, Bri Larson se opredelila za crne sandale s kaišićima, a ovaj interesantan retro model u stilu 50-ih odlično se uklopio uz oba tipa obuće.

 

Bri Larson u Dôen tufnastoj haljini po imenu Maryannafoto: Maurizio D'Avanzo / Zuma Press / Profimedia

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bata Spasojević o mladalačkom stilu